Canviar l'idioma de Chrome i traduir pàgines web

Podeu canviar l'idioma que s'utilitza a Chrome i definir que Chrome us tradueixi les pàgines web.

Traduir pàgines web a Chrome

Quan trobeu una pàgina web escrita en un idioma que no enteneu, podeu fer servir Chrome per traduir-la. Seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu a la pàgina web escrita en un altre idioma.
  3. A la part superior, feu clic a Tradueix.
  4. Chrome traduirà la pàgina web en aquesta ocasió.

No funciona? Proveu d'actualitzar la pàgina web. Si continua sense funcionar, feu clic amb el botó dret en qualsevol lloc de la pàgina. A continuació, feu clic a Tradueix a: [idioma].

Activar o desactivar la traducció

Chrome us ofereix de manera predeterminada la possibilitat de traduir les pàgines escrites en una llengua que no enteneu.

Activar o desactivar la traducció per a tots els idiomes

Per controlar si Chrome us ofereix la possibilitat de traduir les pàgines web, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Idiomes", feu clic a Idioma.
  5. Marca o desmarca l'opció "Proposa'm de traduir les pàgines escrites en un idioma que no entenc".
Activar o desactivar la traducció d'un idioma concret

Per controlar si Chrome us ofereix la possibilitat de traduir les pàgines web escrites en un idioma concret, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Idiomes", feu clic a Idioma.
  5. Al costat de l'idioma que vulgueu utilitzar, feu clic a Més Més.
    • Si no s'hi inclou, feu clic a Afegeix idiomes per afegir-lo.
  6. Activeu o desactiveu Proposa'm traduir pàgines en aquest idioma.

Canviar l'idioma del navegador Chrome (només a Windows i Chromebook)

Podeu configurar Chrome perquè mostri totes les opcions de configuració i els menús en l'idioma que vulgueu. Aquesta opció només està disponible en ordinadors Windows i Chromebook.

Teniu Mac o Linux? Chrome es mostrarà automàticament en l'idioma predeterminat del sistema de l'ordinador.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més Després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Idiomes", feu clic a Idioma.
  5. Al costat de l'idioma que vulgueu utilitzar, feu clic a Més Més.
    • Si no hi és, feu clic a Afegeix idiomes per afegir-lo.
  6. Feu clic a Mostra Google Chrome en aquest idioma o Mostra Chrome OS en aquest idioma
    • Aquesta opció només està disponible en ordinadors Windows i Chromebook.
  7. Reinicieu Chrome per aplicar els canvis.

Escriure en un idioma no admès

Si heu d'escriure text en un idioma que l'ordinador no admet, utilitzeu l'extensió Eines d'introducció de text de Google per a Chrome.

Si utilitzeu Windows, pot ser que hàgiu d'ajustar la configuració d'idioma del sistema operatiu per poder afegir-hi idiomes de l'Àsia Oriental o que utilitzin escriptures complexes.