Så här installerar du tillägg

Se först efter om Chrome Web Store är tillgängligt där du befinner dig. Läs mer om tillägg.

Installera tillägg

1. Besök butiken på http://chrome.google.com/webstore. Du kan också öppna den genom att klicka på ikonen ikon för Web Store under Appar på sidan Ny flik.
  2. Bläddra eller sök efter det tillägg som du vill installera.
  3. Klicka på knappen Lägg till i Chrome på tilläggets informationssida.
  4. En dialogruta visas med information om vilka datatyper tillägget kommer att få åtkomst till. Klicka på Lägg till i dialogrutan om du vill ge tillägget åtkomst till de data som beskrivs. Läs mer om olika datatyper som tillägg kan få tillgång till.

Tillägg installeras och startas automatiskt så att du kan börja använda dem direkt.

Använder du en Chrome-enhet på jobbet eller i skolan? Det kan hända att nätverksadministratören har blockerat vissa typer av tillägg och i så fall kan du inte installera dem. Läs mer om hur du använder en förkonfigurerad Chrome-enhet

Titta på ett videoklipp

Mer information

Vem som helst kan överföra objekt till Chrome Web Store. Därför ska du bara installera tillägg som skapats av personer du litar på. Kontrollera objektets betyg och recensioner för att avgöra om det är tillförlitligt.

Läs mer om att installera appar direkt från en utvecklares webbplats.