Få bokmerker, passord med mer på alle enhetene dine

Når du logger på Chrome, kan du lagre informasjon i Google-kontoen din. Deretter kan du bruke informasjonen din på alle enhetene dine hvor du er logget på med samme konto.

Når du logger på Chrome, kan du finne informasjon om deg på alle enhetene dine, for eksempel

• bokmerker
  • leseliste
  • passord
  • betalingsopplysninger
  • adresser, telefonnumre med mer
  • innstillinger

Slik synkroniserer du fanene og nettleserloggen med Google-kontoen din:

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Klikk på kontonavnet ditt øverst.
  4. Slå på Logg og Faner.

Velg hvilken informasjon som lagres i Google-kontoen din

Når du logger på Chrome og lagrer ny informasjon, for eksempel et bokmerke, lagres den i Google-kontoen din. Du kan når som helst endre hvilken informasjon som lagres i kontoen din.

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Klikk på kontonavnet ditt øverst.
  4. Velg hva du vil lagre i Google-kontoen din.
Bruk Chrome-loggen for å gi Google personlig preg

Chrome-loggen som er lagret i Google-kontoen din, blir som standard også lagt til i Nett- og appaktivitet. Aktiviteten din kan brukes til å tilpasse opplevelsen din på andre Google-produkter, for eksempel Søk eller annonser. Det kan for eksempel hende at du får anbefalt en nyhetssak i feeden din basert på Chrome-loggen din.

Du kan når som helst kontrollere nett- og appaktiviteten din i Google-kontoen din. Finn ut hvordan du ser og kontrollerer nett- og appaktiviteten din.

Hvis du ikke vil tilpasse Google-produktene dine, kan du likevel bruke Googles nettsky til å lagre Chrome-dataene dine uten at Google kan lese Chrome-loggen din. Finn ut mer om å holde informasjonen din privat.

Lagre eksisterende informasjon i kontoen din

Når du er logget av Chrome, lagres bokmerker og annen informasjon bare på enheten, ikke i Google-kontoen din. For å få denne informasjonen på alle enhetene dine kan du lagre den i kontoen din.

1. Logg på Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på navnet ditt.
  4. Trykk på Lagre i kontoen.
  5. Velg hvilken informasjon du vil lagre i kontoen din.
  6. Trykk på Lagre i kontoen.

Hold informasjonen din privat med en passordfrase

Med en passordfrase kan du bruke Googles nettsky til å lagre Chrome-dataene dine uten at Google kan lese dem. Betalingsmåtene og adressene dine fra Google Pay er ikke kryptert med noen passordfrase.

Bruk av passordfrase er valgfritt. De synkroniserte dataene dine er alltid beskyttet med bransjeledende kryptering, slik at risikoen for databrudd reduseres.

Opprett din egen passordfrase

Når du har en passordfrase

• trenger du passordfrasen når du logger på Chrome med Google-kontoen din på nye enheter
  • må du skrive inn den nye passordfrasen på enheter hvor du allerede er logget på
  • vises det ikke forslag i feeden din basert på nettsteder du besøker i Chrome
  • kan du ikke se de lagrede passordene dine på passwords.google.com eller bruke Smart Lock for passord
  • lagres ikke all loggen i Google-kontoen din, bare nettadresser du skriver inn i adressefeltet i Chrome

Opprett en passordfrase

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Logg på Chrome med Google-kontoen din.
  3. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  4. Klikk på kontonavnet ditt øverst.
  5. Trykk på Kryptering nederst.
  6. Velg Krypter lagrede data med din egen passordfrase.
  7. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  8. Trykk på Send inn.
Endre eller fjern passordfrasen din

Viktig: For å fortsette å bruke passordene dine i Chrome når du har tilbakestilt passordfrasen, kan du eksportere passordene før du tilbakestiller dem, og importere dem på nytt.

Når du endrer passordfrasen, blir dataene som er kryptert med passordfrasen, slettet fra Googles tjenere, og du blir logget av alle enheter hvor du er logget på. Betalingsmåtene dine fra Google Pay og adressene dine er ikke kryptert med noen passordfrase, så de slettes ikke.

Passordene dine og annen informasjon slettes fra Google-kontoen og enheten din.

Trinn 1: Fjern passordfrasen

1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til Google-oversikten.
  3. Trykk på Fjern data og så Fjern nederst.
  4. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  5. Trykk på Logg på Chrome.

Tips: Du kan gjenoppta lagring av data i Google-kontoen din, men du kommer ikke til å ha noen passordfrase lenger.

Trinn 2: Lag en ny passordfrase (valgfritt)

1. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  2. Klikk på kontonavnet ditt øverst.
  3. Trykk på Kryptering nederst.
  4. Velg Krypter lagrede data med din egen passordfrase.
  5. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  6. Trykk på Send inn.

Finn Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine

Når du har logget på Chrome med Google-kontoen din, kan du

• lagre informasjon i den kontoen
  • få tilgang til informasjon på alle enheter hvor du er logget på med samme konto
Finn og administrer bokmerkene dine
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Bokmerker Legg til et bokmerke for denne siden.
Finn nettsteder du har besøkt tidligere
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Logg .

Hvis du bruker en passordfrase, vises nettsteder du har besøkt på andre enheter, bare hvis du har skrevet inn nettadressene til nettstedene i søkefeltet. Finn ut mer om passordfraser.

Finn åpne faner på andre enheter
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer.
  3. Rull mot høyre.
  4. Trykk på Nylige faner .
Finn de lagrede passordene dine
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Passordlagring Passord.
  3. Du ser alle passordene dine under «Lagrede passord».
Finn de lagrede adressene og kredittkortene dine
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Autofyll skjemaer.
  4. Slå på Autofyll skjemaer.

Finn ut mer om hvordan du fyller ut skjemaer automatisk.

Endringer i innstillingene oppdateres på alle enhetene dine.