Få bokmerkene, loggen med mer på alle enhetene dine

Når du slår på synkronisering, ser du samme informasjon på alle enhetene dine:

• bokmerker
  • logg og åpne faner
  • passord
  • autofyllinformasjon og kredittkort
  • innstillinger

Velg hvilken info som synkroniseres

Når du slår på synkronisering, lagres all profilinformasjon i Google-kontoen din. Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du endre hvilken informasjon som lagres.

1. Åpne Chrome på en sikker datamaskin.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
  4. Slå av Synkroniser alt.
Endre hvilken Google-konto hvor du lagrer informasjon

Når du bytter synkroniseringskonto, kopieres bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og all annen synkronisert informasjonen til den nye kontoen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Slå av øverst, under «Personer».
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Klikk på pilen ved siden av navnet ditt og deretter Bruk en annen konto under «Personer».
  6. Logg på Google-kontoen din.
  7. Klikk på Dette var meg og deretter Fortsett.
  8. Klikk på Greit.

Hvis noen andre skal logge på og du vil holde dataene dine adskilt, kan du klikke på Dette var ikke meg. En annen profil blir opprettet for kontoen din. Finn ut mer om hvordan du kan dele Chrome og holde informasjonen din adskilt.

Bruk Chrome-loggen for å gi Google et personlig preg

Chrome-loggen som er lagret på Google-kontoen din, legges som standard også til i Nett- og appaktivitet. Aktiviteten din kan brukes til å tilpasse opplevelsen din på andre Google-produkter, for eksempel Søk eller annonser. Det kan for eksempel hende at du ser en nyhetssak som er anbefalt i feeden din, basert på Chrome-loggen din.

Du kan når som helst kontrollere nett- og appaktiviteten din i Google-kontoen din. Finn ut mer om å se og kontrollere Nett- og appaktivitet.

Hvis du ikke vil tilpasse Google-produktene dine, kan du likevel bruke nettskyen til Google for å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten å la Google lese noen av dataene. Finn ut mer om å holde informasjonen din privat.

Hold informasjonen din privat

Med en passordfrase kan du bruke Googles nettsky til å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten å la Google lese dem.

Bruk av passordfraser er valgfritt. De synkroniserte dataene dine beskyttes alltid av kryptering mens de overføres.

Opprett en passordfrase

Når du har en passordfrase for synkronisering,

• trenger du passordfrasen din når du logger på nye steder
  • må du skrive inn den nye passordfrasen på enheter du allerede er logget på
  • vises det ikke forslag i feeden din basert på nettsteder du besøker i Chrome
  • kan du ikke se de lagrede passordene dine på passwords.google.com, og du kan heller ikke bruke Smart Lock for passord
  • synkroniseres ikke hele loggen på alle enheter – bare nettadresser du skriver inn i adressefeltet i Chrome, synkroniseres

Slik oppretter du en passordfrase for synkronisering:

Trinn 1: Slå på synkronisering

Hvis du allerede er logget på Chrome, slår du på synkronisering først for å opprette en passordfrase.

Trinn 2: Opprett en passordfrase

1. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre i Chrome.
  2. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
  3. Velg Kryptér synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering under «Krypteringsalternativer».
  4. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  5. Klikk på Lagre.
Tilbakestill passordfrasen din

Når du endrer passordfrasen for synkronisering, blir alle dataene dine slettet fra Googles tjenere, og alle synkroniserte datamaskiner og enheter blir logget av.

Bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger blir ikke slettet fra Chrome på enheten din. Når du slår på synkronisering på nytt, lagrer du informasjonen dine på alle enhetene dine.

Trinn 1: Fjern passordfrasen for synkronisering

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-oversikten.
  3. Klikk på Tilbakestill synkronisering nederst.
  4. Bekreft ved å trykke på OK.
  5. Slå på synkronisering på nytt

Synkroniseringen starter igjen, og du har ikke noen passordfrase for synkronisering lenger.

Trinn 2: Lag en ny passordfrase for synkronisering (valgfritt)

1. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre i Chrome.
  2. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
  3. Velg Kryptér synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering under «Krypteringsalternativer».
  4. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  5. Klikk på Lagre.

Når du er ferdig, slår du på synkronisering på nytt på alle de andre enhetene dine. Finn ut hvordan du slår på synkronisering i Chrome

Se Chrome-informasjonen din på alle enhetene dine

Når du har slått på synkronisering, kan du se informasjonen du har lagret på andre enheter.

Se og administrer bokmerkene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Bokmerker og deretter Bokmerkebehandling.
  4. Til venstre ser du mapper med alle bokmerkene dine.
Se nettsteder du har besøkt tidligere
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og deretter Logg.

Hvis du bruker en passordfrase for synkronisering, ser du bare nettstedene du har besøkt på andre enheter, hvis du har skrevet inn de tilknyttede nettadressene i søkefeltet.

Se åpne faner på andre enheter
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og deretter Logg.
  4. Klikk på Faner fra andre enheter til venstre.
Se de lagrede passordene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til passwords.google.com.
  3. Logg på Google-kontoen din.
  4. Du ser alle passordene dine under «Lagrede passord».

Når du synkroniserer lagrede passord til Chrome, ser du også at de er tilgjengelige når du logger på Android-apper. Finn ut mer om synkronisering av passord.

Se de lagrede adressene og kredittkortene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for autofyll under «Passord og skjemaer».

Finn ut mer om hvordan du fyller ut skjemaer automatisk.

Se utvidelsene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Flere verktøy og deretter Utvidelser.

Endringer i innstillingene oppdateres på alle enhetene dine. Nye temaer og apper blir lagt til på alle datamaskinene dine.

Løs problemer med synkronisering

Hvis du bruker en eldre versjon av Chrome, kan synkroniseringen være problematisk iblant. Oppdater til den nyeste versjonen av Chrome.

Du kan også slå synkronisering av eller på i Chrome.