Synkroniser Chrome-data mellom ulike enheter

Du bør bare logge på Chrome fra datamaskiner du vet er sikre. For å holde dataene dine sikre bør du ikke logge på fra offentlige datamaskiner.

Når du er logget på Chrome på ulike enheter, kan du velge hvilken informasjon som skal synkroniseres mellom dem, for eksempel bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger. Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Administrer eller endre hva som blir synkronisert

Datamaskiner
  1. Logg på Google Chrome på en datamaskin du vet er sikker.
  2. Klikk på Chrome-menyen Chrome menu øverst til høyre på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Avanserte synkroniseringsinnstillinger under «Logg på».
  5. Velg hvor mye informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, velg Synkroniser alt fra rullegardinmenyen.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, velg alternativet Velg hva som skal synkroniseres fra rullegardinmenyen, og merk av eller fjern avmerkingen for hver datatype.
  6. Under «Krypteringsalternativer» kan du velge å beskytte informasjonen din ved å bruke enten Google-legitimasjonen din eller en passordfrase for synkronisering:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din: Dette alternativet er valgt som standard. Det betyr at eventuelle passord som synkroniseres, sikres med Google-legitimasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering: Velg dette alternativet for å beskytte alle de synkroniserte dataene dine med en passordfrase for synkronisering. Dette legger til et ekstra lag med sikkerhet for Google-kontoen din. Hvis du endrer denne innstillingen på én enhet, kan du få et varsel om synkroniseringsfeil på eventuelle andre enheter der du er logget på. For å fikse feilen, oppgi den nye passordfrasen på de andre enhetene.
  7. Klikk på OK.
Android-telefoner og -nettbrett
  1. Åpne Google Chrome-appen Chrome logo.
  2. Trykk på Chrome-menyen
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på kontonavnet ditt øverst.
  5. Trykk på kontoen der det står «Synkronisering er slått på».
  1. Velg hvor mye informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, sett Synkroniser alt til PÅ.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, sett Synkroniser alt til AV, og merk av eller fjern avmerkingen for hver datatype.
  2. For å velge om informasjonen din skal beskyttes med enten Google-legitimasjonen din eller en passordfrase for synkronisering, trykk på Kryptering:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din: Dette alternativet er valgt som standard. Det betyr at eventuelle passord som synkroniseres, sikres med Google-legitimasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering: Velg dette alternativet for å beskytte alle de synkroniserte dataene dine med en passordfrase for synkronisering. Dette legger til et ekstra lag med sikkerhet for Google-kontoen din. Hvis du endrer denne innstillingen på én enhet, kan du få et varsel om synkroniseringsfeil på eventuelle andre enheter der du er logget på. For å fikse feilen, oppgi den nye passordfrasen på de andre enhetene.
iPhone og iPad
  1. Åpne Google Chrome-appen Chrome logo.
  2. Trykk på Chrome-menyen Chrome Menu.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på kontonavnet ditt.
  5. Trykk på kontoen der det står «Synkronisering er slått på».
  1. Velg hvor mye informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, sett Synkroniser alt til PÅ.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, sett Synkroniser alt til AV, og velg deretter eller AV for hver datatype.
  2. For å velge om informasjonen din skal beskyttes med enten Google-legitimasjonen din eller en passordfrase for synkronisering, trykk på Kryptering:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din: Dette alternativet er valgt som standard. Det betyr at eventuelle passord som synkroniseres, sikres med Google-legitimasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering: Velg dette alternativet for å beskytte alle de synkroniserte dataene dine med en passordfrase for synkronisering. Dette legger til et ekstra lag med sikkerhet for Google-kontoen din. Hvis du endrer denne innstillingen på én enhet, kan du få et varsel om synkroniseringsfeil på eventuelle andre enheter der du er logget på. For å fikse feilen, oppgi den nye passordfrasen på de andre enhetene.
  3. Trykk på Ferdig.