Synkroniser Chrome-data mellom ulike enheter

Når du er logget på Chrome på forskjellige enheter, kan du synkronisere bokmerker, loggen, passord og andre innstillinger mellom dem. Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Slik bidrar du til å holde dataene dine private:

• Bare logg på Chrome fra enheter du vet er sikre.
  • Ikke logg på Chrome på offentlige eller delte enheter.

Velg hva som skal synkroniseres

1. Logg på Google Chrome på en datamaskin du vet er sikker.
  2. Klikk på ikonet du ser øverst til høyre: menyikonet Meny eller mer-ikonet Mer.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Avanserte synkroniseringsinnstillinger under «Logg på».
  5. Velg hvilken informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, klikk på nedoverpilen Pil ned og deretter Synkroniser alt.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, klikk på nedoverpilen Pil ned og deretter Velg hva som skal synkroniseres. Merk deretter av for det du vil synkronisere.
  6. Under «Krypteringsalternativer» kan du velge hvordan du vil beskytte informasjonen din:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din betyr at passordene som synkroniseres, sikres av Google med Google-legitimasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering betyr at ingen kan lese de krypterte dataene dine med mindre de har passordfrasen.
  7. Klikk på OK.

Bruker du Chromebook? Finn ut hvordan du synkroniserer informasjon mellom Chromebook-enheter

Tilpass Google-brukeropplevelsen din med nettleserloggen

Googles innstilling for nett- og appaktivitet inneholder et alternativ for å lagre den synkroniserte Chrome-nettleserloggen din som en del av den lagrede aktiviteten din.

Denne aktiviteten kan brukes til å tilpasse brukeropplevelsen din på andre Google-produkter, for eksempel Søk eller annonser. Det kan for eksempel hende du ser en nyhetssak som er anbefalt i Google Nå, basert på Chrome-loggen din.

Du kan når som helst kontrollere og gjennomgå aktiviteten din i Min konto.

Hvis du ikke vil tilpasse Google-produktene dine, kan du likevel bruke Googles nettsky til å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten at Google leser noen av dataene. For å legge til et ekstra krypteringslag, konfigurer en passordfrase for synkronisering.