Få bokmerkene, loggen med mer på alle enhetene dine.

Når du logger på Chrome på alle enhetene dine, vises den samme informasjonen på alle enhetene:

• bokmerker
  • logg og åpne faner
  • passord
  • autofyllinformasjon og kredittkort
  • innstillinger

Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Se Chrome-informasjonen din

Logg på Chrome med Google-kontoen din for å se bokmerkene dine, passordene dine med mer.

Se bokmerkene fra alle enhetene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Bokmerker og deretter Bokmerkebehandling.
  4. Til venstre ser du mapper med alle bokmerkene dine.
Se loggen fra alle enhetene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og deretter Logg.

Hvis du bruker en passordfrase for synkronisering, ser du bare nettstedene du har besøkt på andre enheter, hvis du har skrevet inn de tilknyttede nettadressene i søkefeltet.

Se åpne faner på andre enheter
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg og deretter Logg.
  4. Klikk på Faner fra andre enheter til venstre.
Se passord fra alle enhetene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til passwords.google.com.
  3. Logg på Google-kontoen din.
  4. Du ser alle passordene dine under «Lagrede passord».

Når du synkroniserer lagrede passord til Chrome, ser du også at de er tilgjengelige når du logger på Android-apper. Finn ut mer om synkronisering av passord.

Se autofyllinformasjonen og kredittkort
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for autofyll under «Passord og skjemaer».

Finn ut mer om hvordan du fyller ut skjemaer automatisk.

Se utvidelser fra alle enhetene dine
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Flere verktøy og deretter Utvidelser.

Endringer i innstillingene oppdateres på alle enhetene dine. Nye temaer og apper blir lagt til på alle datamaskinene dine.

Tilpass hvilken informasjon som synkroniseres

Når du logger på Chrome, lagres all profilinformasjonen din i Google-kontoen din. Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du endre hvilken informasjon som lagres.

1. Åpne Chrome på en datamaskin du stoler på.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
  4. Slå på informasjonen du vil synkronisere.
Endre hvilken Google-konto informasjonen skal lagres i

Når du bytter synkroniseringskonto, kopieres bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og all annen synkronisert informasjonen til den nye kontoen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Logg av øverst, under «Personer».
  4. Klikk på Logg av.
  5. Klikk på Logg på Chrome.
  6. Logg på med Google-kontoen du vil synkronisere med.
  7. Velg Dette var meg.
  8. Klikk på Fortsett.

Hvis noen andre skal logge på og du vil holde dataene dine adskilt, kan du klikke på Dette var ikke meg. En profil blir opprettet for kontoen din. Finn ut mer om hvordan du kan dele Chrome og holde informasjonen din adskilt.

Bruk Chrome-loggen for å gi Google et personlig preg

Chrome-loggen som er lagret på Google-kontoen din, legges som standard også til i Nett- og appaktivitet. Aktiviteten din kan brukes til å tilpasse opplevelsen din på andre Google-produkter, for eksempel Søk eller annonser. Det kan for eksempel hende at du ser en nyhetssak som er anbefalt i feeden din, basert på Chrome-loggen din.

Du kan når som helst kontrollere Nett- og appaktivitet fra Min konto. Finn ut mer om å se og kontrollere Nett- og appaktivitet.

Hvis du ikke vil tilpasse Google-produktene dine, kan du likevel bruke nettskyen til Google for å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten å la Google lese noen av dataene. Finn ut mer om å holde informasjonen din privat.

Hold informasjonen din privat

Med en passordfrase kan du bruke Googles nettsky til å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten å la Google lese dem.

Bruk av passordfraser er valgfritt. De synkroniserte dataene dine beskyttes alltid av kryptering mens de overføres.

Opprett en passordfrase

Når du har en passordfrase for synkronisering,

• trenger du passordfrasen din når du logger på nye steder
  • må du skrive inn den nye passordfrasen på enheter du allerede er logget på
  • vises det ikke forslag i feeden din basert på nettsteder du besøker i Chrome
  • kan du ikke se de lagrede passordene dine på passwords.google.com og heller ikke bruke Smart Lock for passord
  • synkroniseres ikke hele loggen på alle enheter – bare nettadresser du skriver inn i adressefeltet i Chrome, synkroniseres

Slik oppretter du en passordfrase for synkronisering:

Trinn 1: Logg på Chrome

1. Åpne Chrome på en sikker datamaskin.
  2. Klikk på navnet eller Personer Folk øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg på Chrome.
  4. Logg på med Google-kontoen din.

Trinn 2: Opprett en passordfrase

1. Klikk på Mer Mer øverst til høyre i Chrome og deretter Innstillinger.
  2. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
  3. Velg Kryptér synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering under «Krypteringsalternativer».
  4. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  5. Klikk på Lagre.
Tilbakestill en glemt passordfrase

Når du endrer passordfrasen for synkronisering, blir alle dataene dine slettet fra Googles tjenere, og alle synkroniserte datamaskiner og enheter blir logget av.

Bokmerkene dine, loggen din, passordene dine og andre innstillinger blir ikke slettet fra Chrome på enheten din. Når du logger på Chrome på nytt på enheten, blir all informasjonen din synkronisert som før.

Trinn 1: Fjern passordfrasen for synkronisering

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til Google-oversikten.
  3. Klikk på Tilbakestill synkronisering nederst.
  4. Bekreft ved å trykke på OK.
  5. Klikk på knappen med navnet ditt eller Personer Folk øverst til høyre.
  6. Klikk på Logg på Chrome.
  7. Logg på med Google-kontoen din.
    • Hvis du er logget på Chrome med en jobb- eller skolekonto, kan det hende du er logget på allerede.

Synkroniseringen starter igjen, og du har ikke noen passordfrase for synkronisering lenger.

Trinn 2: Lag en ny passordfrase for synkronisering (valgfritt)

1. Klikk på Mer Mer øverst til høyre i Chrome og deretter Innstillinger.
  2. Klikk på Synkroniser øverst, under «Personer».
    • Hvis du er logget på Chrome med en skole- eller jobbkonto, klikker du på Konfigurer synkronisering.
  3. Velg Kryptér synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering under «Krypteringsalternativer».
  4. Skriv inn og bekreft en passordfrase.
  5. Klikk på Lagre.

Når du er ferdig, logger du på med alle de andre enhetene dine på nytt. Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Løs problemer med synkronisering

Du får opp en feilmelding om synkronisering
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på knappen med navnet ditt øverst til høyre.
  3. Følg veiledningen under «Synkronisering fungerer ikke».
Du får ikke opp noen feilmelding om synkronisering

Først logger du på Chrome på nytt

Hvis du nylig har oppdatert Google-kontoen din, kan du prøve å logge av og på for å fikse problemet.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på knappen med navnet ditt eller Personer Folk øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg på Chrome.
  4. Logg på med Google-kontoen din.

Deretter fjerner du og legger til Google-kontoen din på nytt

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Logg av under «Personer».
  4. Lukk alle Chrome-vinduene dine.
    • Mac: Klikk på Chrome øverst på skjermen og deretter Avslutt Google Chrome.
  5. Åpne Chrome på nytt.
  6. Klikk på Personer Folk øverst til høyre.
  7. Klikk på Logg på Chrome.
  8. Logg på med Google-kontoen din.

Sørg for at Chrome er oppdatert

Hvis du bruker en eldre versjon av Chrome, kan synkroniseringen være problematisk iblant. Oppdater til den nyeste versjonen av Chrome.