Synkroniser Chrome-data mellom ulike enheter

Når du er logget på Chrome på forskjellige enheter, kan du synkronisere bokmerker, loggen, passord og annen informasjon mellom dem. Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Slik bidrar du til å holde dataene dine sikre:

• Bare logg på Chrome på datamaskiner du vet er sikre.
  • Ikke logg på Chrome på offentlige datamaskiner.

Velg hva som skal synkroniseres

1. Logg på Google Chrome på en datamaskin du vet er sikker.
  2. Klikk på menyen Meny øverst til høyre på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Avanserte synkroniseringsinnstillinger under «Logg på».
  5. Velg hvilken informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, klikk på pil ned Pil ned og deretter Synkroniser alt.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, klikk på pil ned Pil ned og deretter Velg hva som skal synkroniseres. Så merker du av for det du ønsker.
  6. Under «Krypteringsalternativer» kan du velge hvordan du vil beskytte informasjonen din:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din betyr at passordene som synkroniseres, sikres av Google med Google-legitimasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering betyr at ingen kan lese de krypterte dataene dine med mindre de har passordfrasen.
  7. Klikk på OK.

Bruker du Chromebook? Finn ut hvordan du synkroniserer informasjon mellom Chromebook-enheter