Hvorfor logge på Chrome?

Når du er logget på Chrome på forskjellige enheter, kan du velge hva slags informasjon som skal synkroniseres mellom dem – som appene, bokmerkene, loggene og utvidelsene dine.

Velg enheten din nedenfor for å finne ut hvordan du tilpasser synkroniseringsinnstillingene:

Datamaskin
  1. Klikk på Chrome-menyen øverst til høyre i nettleservinduet Chrome menu .
  2. Velg Innstillinger.
  3. Under «Logg på» klikker du på knappen Avanserte synkroniseringsinnstillinger.
  4. På rullegardinmenyen velger du hvor mye informasjon du vil synkronisere. Du har to alternativer:
    • Synkroniser alt: All informasjonen i avmerkingsboksene blir synkronisert.
    • Velg hva som skal synkroniseres: Markér den informasjonen du vil synkronisere med boksene.
  5. Under «Krypteringsalternativer», velger du ett av følgende:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din: Dette alternativet er valgt som standard. Det betyr at alle synkroniserte passord holdes sikre via Google-kontoen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering: Velg dette alternativet hvis du vil beskytte alle synkroniserte data med en passordfrase for synkronisering.
    Merk: Hvis du endrer denne innstillingen på én datamaskin, kan du få et varsel om synkroniseringsfeil på andre enheter du er logget på. Feilen rettes opp ved å skrive inn den nye passordfrasen for synkronisering på de andre enhetene.

6. Hvis du opprettet en passordfrase for synkronisering, kan du bli bedt om å oppgi den. (Har du glemt passordfrasen? Da må du tilbakestille synkroniseringen.)
  7. Klikk på OK.
Chromebook Android-enhet
  1. Åpne Chrome-menyen.
    Det kan være et ikon eller en knapp på telefonen. Det/den ser sånn ut Menu eller sånn Menu.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Øverst trykker du på kontonavnet ditt.
  4. Trykk på nytt på kontoen du er logget på.
  5. Bruk den blå glidebryteren øverst på skjermen for å slå synkroniseringen.
  6. Hvis du ikke vil synkronisere alt, fjerner du merket fra avmerkingsboksen Synkroniser alt. Velg deretter hvilke data du vil synkronisere.
  7. Trykk på Kryptering for å velge om du vil bruke passordet for Google-kontoen din eller en egen passordfrase for å beskytte dataene.
iPhone eller iPad
  1. Trykk på Chrome-menyenChrome menu.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på kontonavnet ditt.
  4. Trykk på Synkronisering.
  5. Slå Synkronisering-glidebryteren.
  6. Velg hvor mye informasjon du vil synkronisere:
    • Hvis du vil synkronisere alle data, slår du Synkroniser alt-glidebryteren.
    • Hvis du vil velge hva som blir synkronisert, slår du AV Synkroniser alt-glidebryteren og velger deretter AV eller PÅ for hver type informasjon.
  7. Trykk på Ferdig.