Synkroniser Chrome-data mellom ulike enheter

Når du er logget på Chrome på forskjellige enheter, kan du synkronisere bokmerker, loggen, passord og andre innstillinger mellom dem. Finn ut hvordan du logger på Chrome.

Slik bidrar du til å holde dataene dine private:

• Bare logg på Chrome fra enheter du vet er sikre.
  • Ikke logg på Chrome på offentlige eller delte enheter.

Velg hva som skal synkroniseres, og hvordan det skal beskyttes

Når du logger på Chrome, blir alle Chrome-dataene dine som standard synkronisert med Google-kontoen din. Dette inkluderer bokmerker, loggen, passord og annen informasjon.

Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du også velge hvilke typer Chrome-data som skal synkroniseres.

1. Åpne Chrome på en datamaskin du vet er sikker, og logg på.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Avanserte synkroniseringsinnstillinger under «Logg på».
  5. Velg hvilken informasjon du vil synkronisere:
    • For å synkronisere alle data, klikk på pil ned Pil ned og deretter Synkroniser alt.
    • For å velge hva som skal synkroniseres, klikk på pil ned Pil ned og deretter Velg hva som skal synkroniseres. Merk deretter av for det du vil synkronisere.
  6. Under «Krypteringsalternativer» velger du hvordan informasjonen din skal beskyttes:
    • Kryptér synkroniserte passord med Google-legitimasjonen din betyr at eventuelle synkroniserte passord sikres av Google med Google-påloggingsinformasjonen din.
    • Kryptér alle synkroniserte data med din egen passordfrase for synkronisering betyr at eventuelle synkroniserte passord og alle de andre Chrome-dataene dine sikres med en passordfrase. Ingen kan lese de krypterte dataene dine uten passordfrasen.
  7. Klikk på OK.

Bruker du Chromebook? Finn ut hvordan du synkroniserer informasjon mellom Chromebook-enheter

Tilpass Google-brukeropplevelsen din med nettleserloggen

Googles innstilling for nett- og appaktivitet inneholder et alternativ for å lagre den synkroniserte Chrome-nettleserloggen din som en del av den lagrede aktiviteten din.

Denne aktiviteten kan brukes til å tilpasse brukeropplevelsen din på andre Google-produkter, for eksempel Søk eller annonser. Det kan for eksempel hende at du ser en nyhetssak som er anbefalt i feeden din, basert på Chrome-loggen din.

Du kan når som helst kontrollere og gjennomgå aktiviteten din i Min konto.

Hvis du ikke vil tilpasse Google-produktene dine, kan du likevel bruke Googles nettsky til å lagre og synkronisere Chrome-dataene dine uten at Google leser noen av dataene. For å legge til et ekstra krypteringslag, konfigurer en passordfrase for synkronisering.