Chrome-gegevens synchroniseren op verschillende apparaten

Als u op verschillende apparaten bent ingelogd bij Chrome, kunt u uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere gegevens synchroniseren tussen deze apparaten. Meer informatie over hoe u inlogt bij Chrome.

Doe het volgende om uw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen:

• Log alleen in bij Chrome vanaf vertrouwde computers.
  • Log niet in bij Chrome vanaf een openbare computer.

Kiezen wat u wilt synchroniseren

1. Log in bij Google Chrome vanaf een vertrouwde computer.
  2. Klik rechts bovenaan op het pictogram dat wordt weergegeven: Menu Menu of Meer Meer.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Inloggen op Geavanceerde synchronisatie-instellingen.
  5. Kies de gegevens die u wilt synchroniseren:
    • Als u alle gegevens wilt synchroniseren, klikt u op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Alles synchroniseren.
    • Als u wilt kiezen wat er wordt gesynchroniseerd, klikt u op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Kies wat je wilt synchroniseren. Vink vervolgens de gewenste selectievakjes aan.
  6. Bij 'Opties voor versleuteling' kunt u kiezen hoe u uw gegevens wilt beveiligen:
    • Gesynchroniseerde wachtwoorden versleutelen met je Google-aanmeldingsgegevens betekent dat gesynchroniseerde wachtwoorden door Google worden beveiligd met uw Google-inloggegevens.
    • Alle gesynchroniseerde gegevens versleutelen met je eigen wachtwoordzin voor synchronisatie betekent dat anderen uw versleutelde gegevens alleen kunnen bekijken als ze de wachtwoordzin kennen.
  7. Klik op OK.

Gebruikt u een Chromebook? Bekijk meer informatie over hoe u gegevens synchroniseert tussen verschillende Chromebooks

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.