Chrome-gegevens synchroniseren op verschillende apparaten

Als u op verschillende apparaten bent ingelogd bij Chrome, kunt u uw bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere gegevens synchroniseren tussen deze apparaten. Meer informatie over hoe u inlogt bij Chrome.

Doe het volgende om uw gegevens zo goed mogelijk te beveiligen:

• Log alleen in bij Chrome vanaf vertrouwde computers.
  • Log niet in bij Chrome vanaf een openbare computer.

Kiezen wat u wilt synchroniseren

1. Log in bij Google Chrome vanaf een vertrouwde computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Menu Menu.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Inloggen op Geavanceerde synchronisatie-instellingen.
  5. Kies de gegevens die u wilt synchroniseren:
    • Als u alle gegevens wilt synchroniseren, klikt u op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Alles synchroniseren.
    • Als u zelf wilt bepalen wat wordt gesynchroniseerd, klikt u op de pijl-omlaag Pijl-omlaag en vervolgens Kies wat je wilt synchroniseren. Vink vervolgens de gewenste selectievakjes aan.
  6. Bij 'Opties voor versleuteling' kunt u kiezen hoe u uw gegevens wilt beveiligen:
    • Gesynchroniseerde wachtwoorden versleutelen met je Google-aanmeldingsgegevens betekent dat gesynchroniseerde wachtwoorden door Google worden beveiligd met uw Google-inloggegevens.
    • Alle gesynchroniseerde gegevens versleutelen met je eigen wachtwoordzin voor synchronisatie betekent dat anderen uw versleutelde gegevens alleen kunnen bekijken als ze de wachtwoordzin kennen.
  7. Klik op OK.

Gebruikt u een Chromebook? Bekijk meer informatie over hoe u gegevens synchroniseert tussen verschillende Chromebooks

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.