Få dine bogmærker, adgangskoder og meget mere på alle dine enheder

Når du logger ind i Chrome på en hvilken som helst af dine enheder, kan du se de samme oplysninger:

• Bogmærker
  • Historik og åbne faner
  • Adgangskoder
  • AutoFyld-oplysninger og -betalingskort
  • Indstillinger og præferencer

Få flere oplysninger om, hvordan du logger ind på Chrome.

Bestem, hvilke oplysninger der skal synkroniseres

Når du logger ind i Chrome, gemmes alle dine profiloplysninger på din Google-konto. Hvis du ikke vil synkronisere alt, kan du ændre, hvilke oplysninger der gemmes.

1. Åbn Chrome på en computer, du har tillid til.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Synkroniser øverst under "Personer".
  4. Aktivér de oplysninger, du vil synkronisere.
Skift, hvilken Google-konto dine oplysninger gemmes på

Når du skifter din synkroniseringskonto, kopieres alle dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre synkroniserede oplysninger til din nye konto.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Log ud øverst under "Personer".
  4. Klik på Log ud.
  5. Klik på Log ind på Chrome.
  6. Log ind med den Google-konto, du vil synkronisere med.
  7. Vælg Det var mig.
  8. Klik på Fortsæt.

Hvis en anden bruger logger ind, eller du vil holde dine data adskilt, skal du klikke på Det var ikke mig. En profil oprettes til din konto. Få flere oplysninger om, hvordan du deler Chrome og holder dine oplysninger adskilt.

Brug din Chrome-historik til at tilpasse Google

Den Chrome-historik, der er gemt på din Google-konto, tilføjes som standard også i Web- og appaktivitet. Denne aktivitet kan bruges til at tilpasse din oplevelse i andre Google-produkter, f.eks. Søgning, eller i annoncer. Du kan få f.eks. få anbefalet en nyhedshistorie i dit feed baseret på din Chrome-historik.

Du kan altid styre din web- og appaktivitet i Min konto. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og styrer din web- og appaktivitet.

Hvis du ikke vil tilpasse dine Google-produkter, kan du stadig bruge Googles sky til at gemme og synkronisere dine Chrome-data, uden at Google kan læse nogen af dine data. Få flere oplysninger om, hvordan du beskytter dine oplysninger.

Hold dine oplysninger private

Med en adgangssætning kan du bruge Googles sky til at gemme og synkronisere dine Chrome-data uden at lade Google læse dem.

Adgangssætninger er valgfri. Dine synkroniserede data beskyttes altid med kryptering, når de overflyttes.

Opret en adgangssætning

Når du har en synkroniseret adgangssætning:

• Du skal bruge din adgangssætning, når du logger ind på et nyt sted.
  • Du skal indtaste din nye adgangssætning på dine enheder, hvor du allerede er logget ind.
  • Dit feed viser ikke forslag baseret på de websites, du besøger i Chrome.
  • Du kan se dine gemte adgangskoder på passwords.google.com eller bruge Smart Lock til adgangskoder.
  • Det er ikke al din historik, der synkroniseres på alle enheder. Det er kun webadresser, du indtaster i Chromes adresselinje, der synkroniseres.

Sådan opretter du en adgangssætning til synkronisering:

Trin 1: Log ind på Chrome

1. Åbn Chrome på en computer, du har tillid til.
  2. Øverst til højre skal du klikke på navnet eller Personer Personer.
  3. Klik på Log ind på Chrome.
  4. Log ind med din Google-konto.

Trin 2: Lav en adgangssætning

1. Øverst til højre i Chrome skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  2. Klik på Synkroniser øverst under "Personer".
  3. Vælg Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering under "Valgmuligheder for kryptering".
  4. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  5. Klik på Gem.
Nulstil en glemt adgangssætning

Når du ændrer din adgangssætning til synkronisering, slettes alle dine data fra Googles servere, og alle dine synkroniserede computere og enheder logges ud.

Dine bogmærker, din historik, dine adgangskoder og andre indstillinger slettes ikke fra Chrome på din enhed. Når du logger ind på Chrome igen på denne enhed, synkroniseres alle dine oplysninger igen.

Trin 1: Fjern adgangssætningen til synkronisering

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til Google Betjeningspanel.
  3. Klik på Nulstil synkronisering nederst på siden.
  4. Bekræft ved at klikke på OK.
  5. Klik på knappen med dit navn eller Personer Personer øverst til højre.
  6. Klik på Log ind på Chrome.
  7. Log ind med din Google-konto.
    • Hvis du er logget ind på Chrome med en skole- eller arbejdskonto, er du muligvis allerede logget ind.

Synkroniseringen starter igen, og du har ikke længere en adgangssætning til synkronisering.

Trin 2: Lav en ny adgangssætning til synkronisering (valgfrit)

1. Øverst til højre i Chrome skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  2. Klik på Synkroniser øverst under "Personer".
    • Hvis du er logget ind på Chrome med en skole- eller arbejdskonto, skal du klikke på Konfigurer synkronisering.
  3. Vælg Kryptér synkroniserede data med din egen adgangssætning til synkronisering under "Valgmuligheder for kryptering".
  4. Angiv og bekræft en adgangssætning.
  5. Klik på Gem.

Når du er færdig, skal du logge ind igen på alle dine andre enheder. Find ud af, hvordan du logger ind på Chrome.

Se dine Chrome-oplysninger på alle dine enheder

Du kan se dine bogmærker, adgangskoder og meget mere ved at logge ind i Chrome med din Google-konto.

Se og administrer dine bogmærker
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Bogmærker og dernæst Bogmærkeadministrator.
  4. Til venstre kan du se mapper med alle dine bogmærker.
Se websites, du har besøgt før
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og dernæst Historik.

Hvis du bruger en adgangssætning til synkronisering, får du kun vist de websites, du har besøgt på andre enheder, hvis du indtastede deres webadresser i søgefeltet.

Se faner, der er åbne på andre enheder
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og dernæst Historik.
  4. Klik på Faner fra andre enheder til venstre.
Se dine gemte adgangskoder
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Gå til passwords.google.com.
  3. Log ind på din Google-konto.
  4. Se alle dine adgangskoder under "Gemte adgangskoder".

Hvis du synkroniserer gemte adgangskoder med Chrome, vil du kunne se dem, når du logger ind på en Android-app. Få flere oplysninger om, hvordan du synkroniserer adgangskoder.

Se dine gemte adresser og betalingskort
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for AutoFyld under Adgangskoder og formularer.

Få flere oplysninger om automatisk udfyldning af formularer.

Se dine udvidelser
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Flere værktøjer og dernæst Udvidelser.

Ændringer af dine indstillinger opdateres på alle dine enheder. Nye temaer og apps føjes til alle dine computere.

Løs problemer med synkronisering

Hvis du har en ældre version af Chrome, kan den nogle gange have svært ved at synkronisere. Opdater til den nyeste version af Chrome.

Du kan også logge ind eller ud af Chrome.