Obtenir les adreces d'interès, les contrasenyes i més elements en tots els dispositius

Quan activeu la sincronització, veureu la mateixa informació en tots els dispositius:

• Adreces d'interès
  • Historial i pestanyes obertes
  • Contrasenyes
  • Informació de pagament
  • Adreces, números de telèfon i molt més
  • Configuració i preferències
Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el Compte de Google però no teniu la sincronització activada, també podeu accedir a:
  • Informació de pagament que hàgiu desat a Google Pay.
  • Contrasenyes que hàgiu desat al vostre Compte de Google.

Triar la informació que se sincronitza

En activar la sincronització, tota la informació del perfil es desa al Compte de Google. Si no voleu sincronitzar-ho tot, seguiu els passos següents per seleccionar la informació que vulgueu desar:

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome en un dispositiu iPhone o iPad de confiança.
  2. Inicieu la sessió a Chrome amb el Compte de Google.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. Toqueu el nom del compte.
  5. Toqueu Sincronització.
  6. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
Canviar el Compte de Google en què es desa la informació

En canviar el compte de sincronització, totes les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres dades sincronitzades es copiaran al compte nou.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Sincronització.
  5. A "Sincronitza amb", toqueu el compte amb què vulgueu sincronitzar el compte existent o afegiu-ne un de nou.
  6. Trieu Combina les meves dades.

Si voleu mantenir les vostres dades separades, toqueu Mantén les meves dades separades. Les dades del dispositiu se suprimiran i se substituiran per les dades de l'altre compte.

Fer servir l'historial de Chrome per personalitzar Google

De manera predeterminada, l'historial de Chrome que es desa al vostre compte de Google també s'afegeix a Activitat al web i en aplicacions. És possible que aquesta activitat s'utilitzi per oferir-vos una experiència personalitzada en altres productes de Google, com ara la Cerca o els anuncis. Per exemple, pot ser que se us recomani una notícia al tauler basada en el vostre historial de Chrome.

Podeu controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment al compte de Google. Obteniu més informació sobre com podeu veure i controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si no voleu que es personalitzin els productes de Google, també podeu utilitzar el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les dades de Chrome sense permetre que Google les llegeixi. Obteniu més informació sobre com podeu mantenir privada la vostra informació.

Mantenir la privadesa de la informació

L'ús d'una frase de contrasenya us permet fer servir el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les vostres dades de Chrome sense que Google les llegeixi. No inclou les formes de pagament ni les adreces de Google Pay.

Les frases de contrasenya són opcionals. Durant la transmissió, les dades sincronitzades es protegeixen sempre mitjançant l'encriptació.

Crear una frase de contrasenya

Si teniu una frase de contrasenya de sincronització, tingueu en compte el següent:

• Haureu d'utilitzar-la cada vegada que inicieu la sessió en algun lloc web nou.
  • Haureu d'introduir la frase de contrasenya nova als dispositius en què ja tingueu la sessió iniciada.
  • Al tauler no es mostraran suggeriments basats en els llocs web pels quals navegueu a Chrome.
  • No podreu consultar les contrasenyes desades a passwords.google.com ni fer servir Smart Lock per a contrasenyes.
  • No se sincronitzarà tot l'historial en tots els dispositius, sinó només les adreces web que escriviu a la barra d'adreces de Chrome.

Crear una frase de contrasenya

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome en un dispositiu iPhone o iPad de confiança.
  2. Inicieu la sessió a Chrome amb el Compte de Google.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  4. Toqueu el nom del compte.
  5. Toqueu Sincronització.
  6. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  7. Trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització
  8. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  9. Toqueu Envia.
Restablir una frase de contrasenya que heu oblidat

En canviar la frase de contrasenya de sincronització, totes les vostres dades se suprimiran dels servidors de Google i es tancarà la sessió del compte en tots els ordinadors i dispositius sincronitzats. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten amb la frase de contrasenya.

Les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració no se suprimiran de Chrome al dispositiu. Quan torneu a iniciar la sessió a Chrome en el dispositiu en qüestió, tota la informació començarà a sincronitzar-se de nou.

Pas 1: suprimiu la frase de contrasenya de sincronització

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Aneu al Tauler de control de Google.
  3. A la part inferior, toqueu Restableix la sincronització i, a continuació, D'acord.
  4. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  5. Toqueu Inicia la sessió a Chrome.

La sincronització tornarà a iniciar-se i ja no tindreu cap frase de contrasenya de sincronització.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya de sincronització nova (opcional)

1. Toqueu el nom del compte.
  2. Toqueu Sincronització.
  3. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  4. Trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització.
  5. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  6. Toqueu Envia.

Veure la informació de Chrome en tots els dispositius

Un cop hàgiu activat la sincronització, podreu veure la informació que hàgiu desat en altres dispositius.

Veure i gestionar adreces d'interès
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Adreces d'interès Adreces d.
Veure llocs web que heu visitat abans
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Historial Historial.

Si utilitzeu una frase de contrasenya de sincronització, només veureu els llocs web que heu visitat des d'altres dispositius si vau introduir-ne les adreces web a la barra de cerca.

Veure les pestanyes obertes en altres dispositius
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Pestanyes recents Pestanyes recents.
Consultar les contrasenyes desades
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Aneu a passwords.google.com.
  3. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  4. A "Contrasenyes desades", veureu totes les vostres contrasenyes.
Veure les adreces i les targetes de crèdit desades
  1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic.
  4. Activeu l'opció Emplenament automàtic.

Obteniu més informació sobre l'emplenament automàtic de formularis.

Els canvis que feu a la configuració s'actualitzaran en tots els dispositius.

Resoldre problemes relacionats amb la sincronització

Si la vostra informació no s'està desant en tots els dispositius, podeu provar de desactivar la sincronització i tornar-la a activar seguint aquests passos.

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronització.
  6. Forceu el tancament de Chrome.
  7. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  8. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració.
  9. A la part superior, toqueu el vostre nom.
  10. Toqueu Sincronització.
  11. Activeu l'opció Sincronització.