Obtenir les adreces d'interès, les contrasenyes i més elements en tots els dispositius

Quan activeu la sincronització, veureu la mateixa informació en tots els dispositius:

• Adreces d'interès
  • Historial i pestanyes obertes
  • Contrasenyes
  • Informació de pagament
  • Adreces, números de telèfon i molt més
  • Configuració i preferències
Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el Compte de Google però no teniu la sincronització activada, també podeu accedir a:
  • Informació de pagament que hàgiu desat a Google Pay.
  • Contrasenyes que hàgiu desat al vostre Compte de Google.

Triar la informació que se sincronitza

En activar la sincronització, tota la informació del perfil es desa al vostre Compte de Google. Si no voleu sincronitzar-ho tot, seguiu els passos següents per seleccionar la informació que vulgueu desar:

1. En un telèfon o en una tauleta Android de confiança, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Sincronització.
  4. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  5. Trieu què voleu sincronitzar.
Canviar el Compte de Google en què es desa la informació

En canviar el compte de sincronització, totes les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres dades sincronitzades es copiaran al compte nou.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu el vostre nom.
  4. Toqueu Sincronització i, a continuació, Sincronitza amb.
  5. Toqueu el compte amb què vulgueu sincronitzar-lo.
  6. Trieu Combina les meves dades.

Si voleu mantenir les vostres dades separades, toqueu Mantén les meves dades separades. Les dades del dispositiu se suprimiran i se substituiran per les dades de l'altre compte.

Fer servir l'historial de Chrome per personalitzar Google

De manera predeterminada, l'historial de Chrome que es desa al vostre compte de Google també s'afegeix a Activitat al web i en aplicacions. És possible que aquesta activitat s'utilitzi per oferir-vos una experiència personalitzada en altres productes de Google, com ara la Cerca o els anuncis. Per exemple, pot ser que se us recomani una notícia al tauler basada en el vostre historial de Chrome.

Podeu controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment al compte de Google. Obteniu més informació sobre com podeu veure i controlar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si no voleu que es personalitzin els productes de Google, també podeu utilitzar el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les dades de Chrome sense permetre que Google les llegeixi. Obteniu més informació sobre com podeu mantenir privada la vostra informació.

Mantenir la privadesa de la informació

Amb una frase de contrasenya, podeu fer servir el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les vostres dades de Chrome sense que Google les llegeixi. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten mitjançant una frase de contrasenya.

Les frases de contrasenya són opcionals. Durant la transmissió, les dades sincronitzades es protegeixen sempre mitjançant l'encriptació.

Crear una frase de contrasenya

Si teniu una frase de contrasenya de sincronització, tingueu en compte el següent:

• Haureu d'utilitzar-la cada vegada que inicieu la sessió en algun lloc web nou.
  • Haureu d'introduir la frase de contrasenya nova als dispositius en què ja tingueu la sessió iniciada.
  • Al tauler no es mostraran suggeriments basats en els llocs web pels quals navegueu a Chrome.
  • No podreu consultar les contrasenyes desades a passwords.google.com ni fer servir Smart Lock per a contrasenyes.
  • No se sincronitzarà tot l'historial en tots els dispositius, sinó només les adreces web que escriviu a la barra d'adreces de Chrome.

Crear una frase de contrasenya

1. En un telèfon o en una tauleta Android de confiança, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Inicieu la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google.
  3. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  4. Toqueu el nom del compte.
  5. Toqueu Sincronització.
  6. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  7. Trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització.
  8. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  9. Toqueu Desa.
Restablir una frase de contrasenya

En canviar la frase de contrasenya de sincronització, totes les vostres dades se suprimeixen dels servidors de Google i es tanca la sessió del compte en tots els ordinadors i dispositius sincronitzats. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten mitjançant una frase de contrasenya.

Les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració no se suprimeixen de Chrome al dispositiu. Quan torneu a iniciar la sessió a Chrome en el dispositiu en qüestió, tota la informació començarà a sincronitzar-se de nou.

Pas 1: suprimiu la frase de contrasenya de sincronització

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu al Tauler de control de Google.
  3. A la part inferior, toqueu Restableix la sincronització.
  4. Toqueu D'acord per confirmar l'acció.
  5. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  6. Toqueu Inicia la sessió a Chrome.

La sincronització tornarà a iniciar-se i ja no tindreu cap frase de contrasenya de sincronització.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya de sincronització nova (opcional)

1. Toqueu el nom del compte.
  2. Toqueu Sincronització.
  3. A la part inferior, toqueu Encriptació.
  4. Trieu Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització.
  5. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  6. Toqueu Desa.

Veure la informació de Chrome en tots els dispositius

Un cop hàgiu activat la sincronització, podreu veure en altres dispositius la informació que hàgiu desat.

Veure i gestionar les adreces d'interès
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Adreces d'interès.
  3. Per canviar de carpeta, toqueu Enrere Enrere i després la carpeta amb l'adreça d'interès que vulgueu.
Veure els llocs web que heu visitat abans
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Organitza i, a continuació, Historial.

Si utilitzeu una frase de contrasenya de sincronització, només veureu els llocs web que heu visitat des d'altres dispositius si vau introduir-ne les adreces web a la barra de cerca.

Veure en altres dispositius les pestanyes obertes
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Pestanyes recents.
Consultar les contrasenyes desades
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a passwords.google.com.
  3. Inicieu la sessió al Compte de Google.
  4. A "Contrasenyes desades", veureu totes les vostres contrasenyes.

Si sincronitzeu les contrasenyes desades amb Chrome, també les podreu veure quan inicieu la sessió en una aplicació d'Android. Obteniu més informació sobre com podeu sincronitzar les contrasenyes.

Veure les adreces i les targetes de crèdit desades
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic i pagaments.

Obteniu més informació sobre com podeu emplenar formularis automàticament.

Els canvis que feu a la configuració s'actualitzaran en tots els dispositius.

Resoldre problemes relacionats amb la sincronització

Si la vostra informació no s'està desant en tots els dispositius, desactiveu la sincronització i torneu-la a activar seguint aquests passos.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Toqueu Sincronització.
  4. Toqueu Tanca la sessió i desactiveu Sincronització.
  5. Obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  6. Toqueu Aplicacions i notificacions i, a continuació, Chrome.
  7. Toqueu Força l'aturada i, a continuació, D'acord.
  8. Obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  9. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  10. A la part superior, toqueu Activa la sincronització.
  11. Toqueu Sí, ho accepto.

Comprovar que la sincronització d'un dispositiu estigui activada

Si els passos anteriors no funcionen, comproveu la configuració de sincronització d'Android al dispositiu. Seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració Aplicació Configuració.
  2. Toqueu Usuaris i comptes.
  3. Activeu l'opció Sincronitza les dades automàticament.