Obtenir les adreces d'interès, les contrasenyes i altres dades en tots els dispositius

Si inicieu la sessió a Chrome, podeu desar informació al vostre Compte de Google. D'aquesta manera, podreu utilitzar-la en tots els dispositius en què tingueu la sessió iniciada amb el mateix compte.

Quan activeu la sincronització, trobareu la mateixa informació en tots els dispositius:

• Adreces d'interès
  • Historial i pestanyes obertes
  • Contrasenyes
  • Informació de pagament
  • Adreces, números de telèfon i més
  • Configuració i preferències
Si teniu la sessió iniciada a Chrome amb el vostre Compte de Google però no teniu la sincronització activada, també podeu accedir a:
  • Informació de pagament que hàgiu desat a Google Pay
  • Contrasenyes que hàgiu desat al Compte de Google
  • Adreces que hàgiu desat al Compte de Google

Triar la informació que se sincronitza

En activar la sincronització, tota la informació del vostre perfil es desa al Compte de Google. Si no voleu sincronitzar-ho tot, podeu canviar la informació que es desa.

1. En un ordinador de confiança, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Tu i Google i, a continuació, Sincronització i serveis de Google.
    • Per saber què heu sincronitzat, seleccioneu Revisa les teves dades sincronitzades.
  4. A "Sincronització", feu clic a Gestiona què sincronitzes.
  5. Seleccioneu l'opció de sincronització que vulgueu:
    • Trieu Sincronitza-ho tot per sincronitzar totes les dades.
    • Trieu Personalitza la sincronització per triar quines dades voleu sincronitzar.
Canviar el Compte de Google en què es desa la informació

En canviar el compte de sincronització, totes les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres dades sincronitzades es copien al compte nou.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, feu clic a Tu i Google.
  4. Seleccioneu Desactivai, a continuació, Desactiva.
  5. Feu clic a Tu i Google i, a continuació, Activa la sincronització.
  6. Inicieu la sessió al Compte de Google amb què vulgueu sincronitzar les dades.
  7. Seleccioneu Sí, ho accepto.

Si una altra persona ha iniciat la sessió o si voleu mantenir les vostres dades separades, podeu crear un perfil nou al navegador. Obteniu més informació sobre com podeu compartir Chrome i mantenir la vostra informació separada.

Fer servir l'historial de Chrome per personalitzar Google

De manera predeterminada, l'historial de Chrome que es desa al vostre Compte de Google també s'afegeix a Activitat al web i en aplicacions. És possible que aquesta activitat s'utilitzi per oferir-vos una experiència personalitzada en altres productes de Google, com ara la Cerca o els anuncis. Per exemple, pot ser que se us recomani una notícia al feed basada en el vostre historial de Chrome.

Podeu controlar l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions en qualsevol moment al Compte de Google. Obteniu informació sobre com podeu trobar i controlar la vostra activitat al web i en aplicacions.

Si no voleu que es personalitzin els productes de Google, podeu utilitzar el núvol de Google per emmagatzemar les vostres dades de Chrome sense permetre que Google llegeixi l'historial de Chrome. Obteniu més informació sobre com podeu mantenir privada la vostra informació.

Mantenir la privadesa de la informació amb una frase de contrasenya

Amb una frase de contrasenya, podeu fer servir el núvol de Google per emmagatzemar i sincronitzar les vostres dades de Chrome sense que Google les llegeixi. Les formes de pagament i les adreces de Google Pay no s'encripten mitjançant una frase de contrasenya.

Les frases de contrasenya són opcionals. Per reduir el risc que es produeixi una violació de les dades, les dades sincronitzades estan sempre protegides amb l'encriptació líder del sector.

Si teniu problemes per sincronitzar les dades amb la frase de contrasenya, pot ser que hàgiu d'actualitzar Google Chrome a la darrera versió.

Crear una frase de contrasenya pròpia

Si utilitzeu una frase de contrasenya:

• Haureu d'utilitzar-la cada vegada que activeu la sincronització en un lloc nou.
  • Haureu d'introduir-la als dispositius en què ja hàgiu activat la sincronització.
  • Al feed no es mostrarà cap suggeriment basat en els llocs web pels quals navegueu a Chrome.
  • No podreu consultar les contrasenyes desades a passwords.google.com ni fer servir Smart Lock per a contrasenyes.
  • No se sincronitzarà tot l'historial en tots els dispositius, sinó només les adreces web que introduïu a la barra d'adreces de Chrome.

Per crear una frase de contrasenya de sincronització:

Pas 1: activeu la sincronització

Si ja heu iniciat la sessió a Chrome, primer activeu la sincronització per crear una frase de contrasenya.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya

1. A Chrome, a la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  2. Feu clic a Tu i Google i, a continuació, Sincronització i serveis de Google.
  3. Feu clic a Opcions d'encriptació i, a continuació, Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització.
  4. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  5. Feu clic a Desa.
Canviar o suprimir una frase de contrasenya

En canviar la frase de contrasenya, les dades encriptades per la frase de contrasenya se suprimeixen dels servidors de Google i es tanca la sessió de tots els dispositius en què l'heu iniciat. Les formes de pagament de Google Pay i les adreces no s'encripten amb cap frase de contrasenya, de manera que no se suprimiran.

Les contrasenyes i altres dades se suprimiran del vostre Compte de Google.

Pas 1: suprimiu la frase de contrasenya

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu al Tauler de control de Google.
  3. A la part inferior, feu clic a Esborra les dades i, a continuació, Esborra.

Consell: podeu reprendre l'acció de desar dades al vostre Compte de Google, però ja no tindreu cap frase de contrasenya.

Pas 2: creeu una frase de contrasenya nova (opcional)

1. A Chrome, a la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  2. Feu clic a Tu i Google i, a continuació, Sincronització i serveis de Google.
  3. Feu clic a Opcions d'encriptació i, a continuació, Encripta les dades sincronitzades amb la teva frase de contrasenya de sincronització.
  4. Escriviu una frase de contrasenya i confirmeu-la.
  5. Feu clic a Desa.

Quan hàgiu acabat, podeu tornar a activar la sincronització en tots els altres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu activar la sincronització a Chrome.

Disposar de la informació de Chrome en tots els dispositius

Després d'activar la sincronització, trobareu la informació que hàgiu desat en altres dispositius. Si teniu la sessió iniciada a Chrome, també podeu accedir a:

• Contrasenyes i adreces desades al Compte de Google
  • Informació de pagament de Google Pay
Cercar i gestionar adreces d'interès
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza.
  3. Seleccioneu Adreces d'interès i llistes i, a continuació, Mostra totes les adreces d'interès.
  4. Al tauler lateral, trobareu les carpetes que contenen totes les vostres adreces d'interès.
Accedir a llocs web visitats anteriorment
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.

Si utilitzeu una frase de contrasenya, només trobareu els llocs web que heu visitat des d'altres dispositius si n'havíeu introduït les adreces web a la barra d'adreces. Obteniu més informació sobre les frases de contrasenya.

Veure pestanyes obertes en altres dispositius
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza.
  3. Feu clic a Historial i, a continuació, Historial.
  4. A l'esquerra, feu clic a Pestanyes d'altres dispositius.
Accedir a contrasenyes desades
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Perfil Perfil i, a continuació, Contrasenyes Contrasenyes.
    • Si no trobeu la icona de contrasenyes, a la part superior dreta de la pantalla, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Contrasenyes i emplenament automàtic i, a continuació, Gestor de contrasenyes de Google.
  3. A "Contrasenyes", hi trobareu totes les vostres contrasenyes.

Quan sincronitzeu les contrasenyes desades a Chrome, podeu trobar-les disponibles en iniciar la sessió en una aplicació d'Android. Obteniu més informació sobre com podeu sincronitzar les contrasenyes.

Consultar les formes de pagament i adreces desades
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament o Adreces i més Adreces i més.

Obteniu més informació sobre com podeu emplenar formularis automàticament.

Cercar extensions
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Extensions i, a continuació, Gestiona les extensions.

Els canvis que feu a la configuració s'actualitzaran en tots els dispositius. Les aplicacions i els temes nous s'afegiran a tots els vostres ordinadors.

Resoldre problemes relacionats amb la sincronització

De vegades, les versions anteriors de Chrome tenen problemes per sincronitzar-se. Actualitzeu Chrome a la versió més recent.