Google Chrome Frame-plug-in

Chrome Frame wordt niet meer ondersteund en ontvangt geen updates meer. Als u dit nog niet heeft gedaan, kunt u overwegen een actuele browser te installeren om optimaal te profiteren van internet.

Google Chrome geeft webontwikkelaars de kans webfuncties te maken op basis van technologieën die nog niet in alle versies van Internet Explorer beschikbaar zijn, zoals rich-text bewerkingen en het sneller uitvoeren van JavaScript. Als u Internet Explorer gebruikt, kunt u deze browser blijven gebruiken wanneer u websites wilt weergeven waarop deze functies worden gebruikt. U moet dan wel eerst de Google Chrome Frame-plug-in downloaden.

Google Chrome Frame installeren

De volgende systeemvereisten zijn vereist voor het gebruik van Google Chrome Frame:

• Internet Explorer 6, 7 of 8
  • 32- en 64-bits Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
  • Minimaal 512 MB RAM (aanbevolen)
  • Beheerdersrechten

U kunt Google Chrome Frame op twee manieren downloaden:

• Wanneer u in Internet Explorer een webpagina bezoekt die open-source webtechnologieën gebruikt, kan er een melding worden weergegeven voor het downloaden van Google Chrome Frame. Volg de instructies op de site om de plug-in te downloaden.
  • U kunt de plug-in ook op elk gewenst moment downloaden door te gaan naar http://www.google.com/chromeframe

De plug-in wordt op de volgende locaties geïnstalleerd:

• 32-bits versies van Windows (XP, Vista, Win7 en Win8): C:\Program Files\Google\Chrome Frame
  • 64-bit versies van Windows (Vista, Win7, Win8): C:\Program Files (x86)\Google\Chrome Frame

Google Chrome Frame verwijderen

Ga als volgt te werk om Google Chrome Frame van uw computer te verwijderen:

1. Selecteer Start > Configuratiescherm(Windows 8-gebruikers: bekijk hoe u het Configuratiescherm kunt openen)
  2. Dubbelklik op Software.
  3. Selecteer Google Chrome Frame.
  4. Klik op Verwijderen.

Als u Google Chrome Frame wilt uitschakelen, raden we u aan de plug-in te verwijderen.

Ondervindt u crashes met Google Chrome Frame?

Als u crashes ondervindt met Google Chrome Frame, is het mogelijk dat u beschikt over een incompatibele plug-in.

Als u webontwikkelaar bent en Google Chrome Frame in uw site wilt integreren, gaat u naar http://code.google.com/chrome/chromeframe/ voor technische documentatie.