Parhaat Google-työkalupalkin ominaisuudet Google Chromessa

Google-työkalupalkki ei ole saatavilla Google Chromelle, mutta Google Chrome sisältää jo valmiiksi monia Työkalupalkin ominaisuuksia. Tässä Työkalupalkin ja Google Chromen yhteiset ominaisuudet:

Näppärä hakukenttä

Google Chromen osoitepalkki toimii myös hakukenttänä. Et siis tarvitse toista hakukenttää. Työkalupalkin hakukentän tapaan myös osoitepalkki näyttää suosittuihin Google-hakuihin perustuvia suosituksia, oikeinkirjoitusehdotuksia sekä selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi. Lisätietoja hakemisesta Google Chromella.

Ehdotuksia virhesivujen sijaan

Google Chrome näyttää Työkalupalkin tapaan hyödyllisiä sivuehdotuksia, jos avaamaasi sivua ei löydy. Lisätietoja siirtymisvirheiden yhteydessä näytettävistä ehdotuksista.

Korostetut hakutermit

Google Chromen hakupalkki toimii Työkalupalkin Sanahaku-painikkeen tapaan. Hakupalkin termillä löytyneet osumat korostetaan sivulla automaattisesti. Näet lisäksi osumien sijainnin nopeasti vierityspalkissa olevien keltaisten merkkien avulla. Google Chromen hakupalkki ei kuitenkaan tarjoa kaikkia Työkalupalkin Sanahaun ominaisuuksista. Työkalupalkkiin voi esimerkiksi lisätä painikkeen jokaiselle hakukenttään kirjoitetulle sanalle. Lisätietoja Google Chromen hakupalkista.

Automaattinen täyttö

Google Chrome näyttää Työkalupalkin Automaattinen täyttö -painikkeen tapaan aiemmin sivustoihin kirjoittamaasi tekstiä. Näin säästät aikaa ja kirjoittamisen vaivan. Lisätietoja automaattisesta täytöstä Google Chromessa.

Ponnahdusikkunoiden esto

Google Chromen ponnahdusikkunoiden estotoiminto pitää Työkalupalkin Ponnahdusikkunoiden esto -painikkeen tapaan ruutusi puhtaana ponnahdusikkunoista. Lisätietoja ponnahdusikkunoiden estämisestä Google Chromessa.

Oikoluku

Google Chromen sisäänrakennettu oikoluku tarkistaa Työkalupalkin Oikeinkirjoituksen tarkistus -painikkeen tapaan kirjoittamasi tekstin aina täyttäessäsi verkkolomaketta. Lisätietoja Google Chromen oikoluvusta.

Kääntäjä

Google Chrome tarjoaa Työkalupalkin Käännä-painikkeen tapaan käännöksiä verkkosivuille, joita ei ole kirjoitettu valitsemillasi ensisijaisilla kielillä. Lisätietoja Google Chromen käännöspalkista.

Joitakin suosittuja Työkalupalkin toimintoja ei ole saatavilla Google Chromessa, mutta voit helposti lisätä Chromeen samalla tavalla toimivia aktiivisia kirjanmerkkejä tai laajennuksia:

Google-kirjanmerkit

Google Chromen kirjanmerkit ovat erillisiä Google-kirjanmerkeistä, mutta voit lisätä aktiivisen Google-kirjanmerkit-kirjanmerkin Google Chromen kirjanmerkkipalkkiin ja luoda sen avulla Google-kirjanmerkin katselemallesi sivulle yhdellä klikkauksella. Pääset helposti käyttämään Google-kirjanmerkkejäsi lisäämällä kirjanmerkin sivusta https://www.google.com/bookmarks Google Chrome -kirjanmerkkipalkkiisi.

Jos haluat lisätä ominaisuuksia Google Chromeen, tutustu Chrome Web Storeen. Tarjolla on tuhansia laajennuksia, joiden avulla voit parantaa verkon käyttökokemustasi. Saat lisätietoja laajennuksista ja voit tutustua omiin suosikkeihimme täällä.