Utilitzar l'aplicació web Gemini per obtenir respostes a Chrome

Ara podeu utilitzar la drecera del lloc web de Chrome per obtenir accés directe a l'aplicació web Gemini.

Què necessiteu

Per utilitzar l'aplicació web Gemini, us cal:

• Un Compte de Google personal que gestioneu personalment. Encara no es pot accedir a l'aplicació web Gemini amb un Compte de Google gestionat amb Family Link. Llegiu l'avís de privadesa de les aplicacions de Gemini.
  • Complir els requisits d'edat mínims per utilitzar l'aplicació web Gemini:
    • Per a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), el Regne Unit i Suïssa: heu de tenir com a mínim 18 anys.
    • Per a altres països on l'aplicació web Gemini està disponible: heu de tenir com a mínim 13 anys (o l'edat aplicable al vostre país). Si sou menor de 18 anys, actualment podeu utilitzar l'aplicació web Gemini només en anglès.

Obtén informació sobre els idiomes i els països en què pots utilitzar l'aplicació web Gemini.

Utilitzar l'aplicació web Gemini a Chrome

Important: no podeu editar o suprimir Gemini, ni definir-lo com a motor de cerca predeterminat.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu @gemini.
  3. Premeu Tab o Espai.
    • També podeu seleccionar Xateja amb Gemini als suggeriments.
  4. Introduïu la indicació.
  5. Premeu Retorn.

Consell: podeu desactivar la drecera del lloc web de Gemini a Configuració. Obteniu informació sobre com podeu gestionar els motors de cerca i les dreceres de llocs web.