Concedir als llocs web permís per als dispositius MIDI a Chrome

Podeu connectar un lloc web als vostres dispositius d'interfície digital per a instruments musicals (MIDI) a Chrome. El MIDI és una forma de comunicació estàndard entre instruments musicals electrònics, maquinari i ordinadors. Podeu controlar sintetitzadors, bateries i altres instruments virtuals amb el teclat o el comandament MIDI.

Doneu accés al vostre dispositiu només a llocs web de confiança. Si us trobeu en un lloc web que està connectat a un dispositiu MIDI, és possible que el lloc web accedeixi a la informació del dispositiu i la modifiqui, incloses les possibles actualitzacions de microprogramari. El lloc web pot rebre i enviar missatges MIDI als vostres dispositius. Això permet que el dispositiu emeti sons i el lloc web pugui accedir a les notes que esteu reproduint.

Trieu la configuració de permisos per protegir la vostra informació quan visiteu llocs web des d'un ordinador o dispositiu Android.

Bloquejar o concedir permisos des d'un lloc web

Important: si permeteu que un lloc web controli i reprogrami els vostres dispositius MIDI, el lloc web tindrà permís per enviar i rebre tot tipus de missatges MIDI, incloses les possibles actualitzacions de microprogramari.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. Quan un lloc web demana permís per controlar i reprogramar els vostres dispositius MIDI, al menú emergent podreu seleccionar:
    • Bloqueja: per denegar al lloc web l'accés als vostres dispositius MIDI.
    • Permet: per concedir al lloc web l'accés als vostres dispositius MIDI.

Consells:

• També podeu bloquejar o permetre que tots els llocs web controlin o reprogramin els vostres dispositius MIDI des de Configuració del lloc web. Obteniu informació sobre com podeu canviar la configuració de tots els llocs web.
  • En un lloc web, també podeu seleccionar Mostra la informació del lloc web Default (Secure) i, a continuació, Configuració del lloc web per bloquejar o permetre que el lloc web controli o reprogrami els vostres dispositius MIDI.

Suprimir els permisos d'un lloc web a Chrome

Podeu suprimir l'accés d'un lloc web als vostres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu canviar els permisos de la configuració d'un lloc web.