Download eller fjern Chrome-temaer

Tilpas Chrome på din computer med et sjovt tema. Temaet udsmykker browserens ramme og vises som baggrund, når du åbner en ny fane. Dine Chrome-temaer gemmes på din Google-konto, så når du logger ind på Chrome på en hvilken som helst computer, kan du se det samme tema.

Download og tilføj et Chrome-tema

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Hent temaer under "Udseende". Du kan også gå til galleriet ved at gå til Temaer i Chrome Webshop.
  5. Klik på miniaturebillederne for at se eksempler på forskellige temaer.
  6. Når du finder et tema, du vil bruge, skal du klikke på Føj til Chrome.

Temaet aktiveres med det samme. Hvis du skifter mening, klikker du blot på Fortryd i den meddelelse, der vises øverst på siden.

Fjern et Chrome-tema

1. Klik på menuen Menu øverst til højre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Gendan standardtema under "Udseende".

Det klassiske Google Chrome-tema vises nu igen.

Hvis disse trin ikke fungerer, har du muligvis malware på computeren. Få hjælp til at gendanne dine Chrome-indstillinger.