Sidinsikter i Chrome

Du kan få mer information om en sida du tittar på eller en produkt du söker efter med sidinsikter.

Komma åt sidinsikter

1. Öppna Google-appen på Android-enheten.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Visa sidinsikter.

Inaktivera sidinsikter

Så här inaktiverar du sidinsikter:

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Tryck på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar Inställningar följt av Googles tjänster.
  3. Aktivera eller inaktivera Förbättra sökningar och surfande.

Praktiska verktyg

Du hittar specifik information om innehållet i fältet.

• Relaterade insikter: Innefattar relaterat innehåll som andra också tittar på efter att ha läst den här sidan. Kan även innehålla följande:
    • Relaterade frågor: Hitta frågor och svar som berör innehållet du tittar på.
    • Videor: En snurra med videor som berör webbsidan som användaren besöker.
    • Dokument: Dokumentrekommendationer som berör den aktuella sidan som hjälper dig i fortsättningen.
    • Relaterade sökfrågor: Hitta relaterade sökningar som du kan följa upp.
    • Omnämnd enhet: Visar lokala resultat som nämns på sidan och inkluderar länkar till Google-sökningar efter den enheten.
  • Platser på sidan: Visar en scrollningsbar uppsättning bilder, ett betyg, en kort utvald recension, adressinformation och viktiga åtgärder för varje plats.
  • Om den här sidan: Innehåller listor över intern och extern information om sidans källa, till exempel webbresultat om källan, samt när webbplatsen först indexerades av Google. Läs mer om en webbsida.

Tips! På vissa sidor visas bara Om den här sidan. Andra avsnitt som Platser på sidan och Relaterade insikter kanske inte är tillgängliga.

Så används din data