Pagina-inzichten in Chrome

Met Pagina-inzichten kun je meer informatie krijgen over een pagina die je bekijkt of een product dat je zoekt.

Pagina-inzichten openen

1. Open de Google-app op je Android-apparaat.
  2. Open een webpagina.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Pagina-inzichten bekijken.

Pagina-inzichten uitzetten

Zo zet je Pagina-inzichten uit:

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen en dan Google-services.
  3. Zet Zoekopdrachten en browsefunctionaliteit verbeteren aan of uit.

Handige tools

Je vindt specifieke informatie over de content in het vak.

• Gerelateerde inzichten: Bevat gerelateerde content die mensen ook bekijken nadat ze deze pagina hebben gelezen. Kan ook de volgende items bevatten:
    • Gerelateerde vragen: Vind vragen en antwoorden voor de content die je bekijkt.
    • Video's: Een carrousel met video's die zijn gerelateerd aan de webpagina waarop de gebruiker zich bevindt.
    • Documenten: Documentaanbevelingen voor de huidige pagina, zodat je verder kunt gaan.
    • Gerelateerde zoekopdrachten: Vind gerelateerde zoekopdrachten die aansluiten bij je onderzoek.
    • Genoemde entiteit: Vermeldt lokale resultaten die worden genoemd op de pagina en bevat links naar Google-zoekopdrachten van die entiteit.
  • Plaatsen op deze pagina: Toont een scrollbare reeks afbeeldingen, een reviewscore, een korte review-highlight, adresinformatie en belangrijke acties voor elke plaats.
  • Over deze pagina: Bevat lijsten met interne en externe informatie over de bron van de pagina, zoals webresultaten over de bron en wanneer de site voor het eerst door Google is geïndexeerd. Meer informatie krijgen over een webpagina

Tip: Sommige pagina's tonen alleen Over deze pagina. Andere gedeelten, zoals Plaatsen op deze pagina of Gerelateerde inzichten, zijn misschien niet beschikbaar.

Hoe je gegevens worden gebruikt