Page Insights a Chrome

Amb Page Insights, podeu obtenir més informació sobre una pàgina que consulteu o un producte que cerqueu.

Accedir a Page Insights

1. Al dispositiu Android, obriu l'aplicació Google.
  2. Obriu una pàgina web.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Mostra Page Insights.

Desactivar Page Insights

Per desactivar Page Insights:

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Serveis de Google.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Millora les cerques i la navegació.

Eines pràctiques

Podeu trobar informació específica sobre el contingut a la safata.

• Informació relacionada: inclou el contingut relacionat que les persones també veuen després de llegir aquesta pàgina. També pot incloure la informació següent:
    • Preguntes relacionades: trobeu preguntes i respostes relacionades amb el contingut que veieu.
    • Vídeos: carrusel de vídeos relacionats amb la pàgina web en què es troba l'usuari.
    • Documents: recomanacions de documents relacionats amb la pàgina actual per ajudar-vos a continuar el recorregut.
    • Consultes relacionades: trobeu cerques relacionades per fer un seguiment de la vostra recerca.
    • Entitat mencionada: enumera els resultats locals que es mencionen a la pàgina i inclou enllaços a les cerques de Google de l'entitat en qüestió.
  • Llocs en aquesta pàgina: mostra un conjunt d'imatges que es poden desplaçar, una puntuació de ressenyes, un resum breu de la ressenya, informació sobre l'adreça i accions clau per a cada lloc.
  • Sobre aquesta pàgina: inclou llistes d'informació interna i externa sobre la font de la pàgina, com ara resultats web sobre la font i la primera vegada que Google va indexar el lloc web. Obtén més informació sobre una pàgina web.

Consell: algunes pàgines només mostren l'opció "Sobre aquesta pàgina". És possible que altres seccions, com ara "Llocs en aquesta pàgina" o "Informació relacionada", no estiguin disponibles.

Com s'utilitzen les vostres dades