Anpassa Chromes verktygsfält på Android

Du kan hantera genvägen i Chromes verktygsfält för att göra det enklare att komma åt funktionerna du vanligtvis använder.

Hantera genvägen i verktygsfältet

1. Öppna Chrome på Android-enheten Chrome.
  2. Tryck på Mer Ordna uppe till höger följt av Inställningar följt av Genväg i verktygsfältet.
  3. Aktivera eller inaktivera Genväg i verktygsfältet.
  4. Tryck på genvägen du vill ha i listan över genvägar:

Tips! På vissa webbsidor kan du hitta en relevant åtgärd i verktygsfältet i stället för din föredragna genväg.

• Om du tittar på en produktsida där prisbevakning är tillgängligt kan du se Bevaka priser .
  • Om du tittar på en sida som kan visas i förenklat format kan du se Förenklad visning .