Tilpass Chrome-verktøylinjen i Android

Du kan administrere snarveien på Chrome-verktøylinjen for å gjøre det enklere å få tilgang til funksjonene du vanligvis bruker.

Administrer snarveien på verktøylinjen

1. Åpne Chrome Chrome på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Mer Organiser og så Innstillinger og så Verktøylinje-snarvei.
  3. Slå Verktøylinje-snarvei på eller av.
  4. Trykk på ønsket snarvei i listen over snarveier:

Tips: På enkelte nettsider kan du se en relevant handling på verktøylinjen i stedet for den foretrukne snarveien.

• Hvis du ser på en produktside der prissporing er tilgjengelig, ser du kanskje «Spor priser ».
  • Hvis du ser en side som kan vises i et forenklet format, ser du kanskje «Forenklet visning ».