De Chrome-werkbalk in Android aanpassen

Je kunt de snelkoppeling op de Chrome-werkbalk beheren zodat je makkelijker toegang krijgt tot de functies die je meestal gebruikt.

De snelkoppeling op de werkbalk beheren

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Instellingen en dan Snelkoppeling voor werkbalk.
  3. Zet Snelkoppeling voor werkbalk aan of uit.
  4. Tik in de lijst met sneltoetsen op de gewenste snelkoppeling:

Tip: Op sommige webpagina's zie je misschien een relevante actie in de werkbalk in plaats van de gewenste snelkoppeling.

• Als je een productpagina bekijkt waar prijzen volgen beschikbaar is, zie je misschien Prijzen volgen .
  • Als je een pagina bekijkt die in een vereenvoudigde indeling kan worden getoond, zie je misschien Vereenvoudigde weergave .