Utilitzar Accions de Chrome per obtenir més informació sobre les ubicacions

Quan feu una cerca a Chrome, podeu seleccionar accions ràpides que us ajudin a trobar ressenyes, obtenir indicacions o trucar a una empresa.

Utilitzeu Accions de Chrome a les cerques

1. Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces, introduïu el nom d'una empresa o d'una ubicació.
  3. Quan es mostri l'etiqueta d'acció a sota de la barra de cerca, toqueu-la.
    • Per trobar les ressenyes, toqueu Ressenyes .
    • Per cercar indicacions, toqueu Indicacions .
    • Per consultar el número de l'empresa o contactar-hi, toqueu Trucar .