Udfyld automatisk formularer i Chrome

Du kan give Chome tilladelse til automatisk at udfylde formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger. Når du angiver oplysninger i en ny formular på nettet, kan Chrome desuden spørge, om du vil gemme oplysningerne på din Google-konto.
Chrome udleverer aldrig dine oplysninger uden din tilladelse. Se, hvordan Google Chrome gemmer og beskytter kreditkortoplysninger.
Hvis du vil gemme dine adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder
Hvis du oplever problemer med dine gemte oplysninger, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Rediger eller slet din mailadresse, din adresse eller dit telefonnummer

Hvis du er logget ind i Chrome, kan du ændre de oplysninger, der er gemt på din Google-konto. De ændringer, du foretager, vises på andre enheder og i Google-produkter, hvor du er logget ind med den samme konto.
  1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기 og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Adresser m.m..
  4. Rediger eller slet oplysninger:
    • Rediger:
      1. Tryk på posten.
      2. Tryk på Rediger øverst til højre.
      3. Når du har ændret oplysningerne, skal du trykke på Udfør øverst til højre.
    • Slet:
      1. Tryk på Rediger nederst til højre.
      2. Vælg posten.
      3. Tryk på Slet og så Slet adresse og så Udfør.

Tilføj, rediger eller omdøb din betalingsmetode i Chrome

Sådan tilføjer du en betalingsmetode:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기 og så Indstillinger Indstillinger og så Betalingsmetoder.
  3. Angiv dine betalingsoplysninger.
  4. Tryk på Tilføj øverst for at gemme dine oplysninger.

Sådan redigerer eller omdøber du en betalingsmetode:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기 og så Indstillinger Indstillinger og så Betalingsmetoder.
  3. Vælg den betalingsmetode, du vil redigere.
  4. Vælg Rediger.
  5. Rediger dine kortoplysninger og dit kaldenavn.
  6. Tryk på Udfør.
    • Hvis du tidligere har gemt dine betalingsmetoder med Google Pay, bliver du omdirigeret til websitet for Google Pay, hvor du kan opdatere dine oplysninger.

Tips!

• Hvis du omdøber en betalingsmetode, vises den, når du vælger en formular, der bruger en gemt betalingsmetode.
  • Kaldenavne på betalingsmetoder i Chrome overføres ikke til Google Pay. Hvis du gemmer dine betalingsoplysninger i Google Pay, skal du opdatere dem separat.

Gem dine betalingsoplysninger i Google Pay

Når du er logget ind i Chrome, og du angiver din betalingsmetode i en onlineformular, spørger Chrome dig muligvis, om du vil gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis du vælger at gøre dette, gemmes dine betalingsoplysninger i Google Pay. Hvis Google Pay ikke understøtter din betalingsmetode, tilbyder Chrome muligvis at gemme den på din enhed.

Betalingsmetoder, der er gemt i Google Pay, vises som forslag i de fleste onlineformularer.

Hvis Chrome ikke tilbyder at gemme dine betalingsoplysninger i Google Pay, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte betalingsoplysninger.

Tilføj, rediger eller slet et kreditkort i Google Pay
  1. Gå til wallet.google.com.
  2. Tryk på Betalingsmetoder.
  3. Vælg en mulighed.
    • Tilføj: Tryk på Tilføj betalingsmetode. Hvis du ikke kan se valgmuligheden for at tilføje et nyt betalingskort, kan du gå til play.google.com/store/account for at tilføje en betalingsmetode.
    • Rediger: Tryk på Rediger under kortet.
    • Slet: Tryk på Fjern under kortet.
Stop med at gemme betalingsoplysninger i Google Pay
Hvis du gemmer kreditkort og adresser på din Google-konto via Chrome, gemmes dine kreditkortoplysninger i Google Pay.

De fleste kort, der er gemt i Google Pay, vises som forslag, når du udfylder formularer online. Sådan stopper du med at gemme betalingsoplysninger i Google Pay:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기 og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på navnet på din konto øverst på skærmen.
  4. Deaktiver Betalingsmetoder, tilbud og adresser, der bruger Google Pay.
"GOOGLE *MIDLERTIDIG BELØBSRESERVATION" vises på mit kontoudtog
Når du automatisk angiver eller gemmer et kort i Chrome, foretager Google muligvis en lille midlertidig beløbsreservation på dit kreditkort. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der sikrer, at du er den retmæssige ejer af kortet. Beløbsreservationen annulleres af Google efter et lille stykke tid.

Stop med at gemme oplysninger i Chrome

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger og så Betalingsmetoder eller Adresser m.m..
    • Hvis du vil stoppe med at gemme betalingsoplysninger: Deaktiver Gem og udfyld betalingsmetoder.
    • Hvis du vil stoppe med at gemme adresser og kontaktoplysninger: Deaktiver Gem og udfyld adresser.
Hvis du vil stoppe med at gemme adgangskoder i Chrome, kan du se, hvordan du administrerer gemte adgangskoder.

Hvis du oplever problemer med, at Chrome ikke foreslår dine gemte oplysninger

• Sådan tjekker du, at du har gemt de oplysninger, der ikke udfyldes automatisk: Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  • Websitet er muligvis ikke sikkert nok til hente oplysningerne fra Chrome.
  • Chrome kan muligvis ikke registrere visse felter i formularen, selvom websitet er sikkert.

Se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.

Slet dine gemte formularoplysninger for autofyld i Chrome

Sådan sletter du dine adresser, betalingsmetoder eller andre gemte oplysninger i Chrome på samme tid:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Ryd browserdata.
  3. Vælg et tidsinterval som f.eks. "Den seneste time" eller "Altid".
  4. Vælg Formulardata for Autofyld under "Avanceret".
  5. Tryk på Ryd browserdata.

Denne metode sletter ikke kort og adresser, der er gemt i Google Pay. Se, hvordan du fjerner en betalingsmetode fra Google Pay.

Administrer indstillingen "Verificer altid, når du bruger Autofyld"

Vigtigt! Dette er en indstilling på enhedsniveau. Du skal aktivere indstillingen for hver enhed, hvor du vil bruge den.

Hvis du vil forhindre andre i at bruge dine betalingsoplysninger, når du deler din enhed, kan du aktivere verificering, når du bruger autofyld. Med denne indstilling kan du øge sikkerheden og beskytte dig selv mod svigagtige aktiviteter.

Aktivér eller deaktiver verificeringsindstillingen

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Betalingsmetoder.
  4. Aktivér eller deaktiver ud for "Verificer altid, når du bruger Autofyld".

Find og løs problemer med indstillingen "Verificer altid, når du bruger Autofyld"

Hvis indstillingen er nedtonet, og du ikke kan aktivere den, skal du tjekke, om:

• Enheden har en skærmlås. En skærmlås er påkrævet for at bruge denne indstilling.
  • Den primære indstilling for autofyld, "Gem og udfyld betalingsmetoder", er aktiveret.

Når indstillingen er deaktiveret, kan du af sikkerhedsmæssige årsager stadig blive bedt om at verificere din betalingsmetode en gang imellem.