Emplenar formularis automàticament

Podeu estalviar temps permetent que Chrome empleni formularis automàticament amb informació desada, com ara les vostres adreces o dades de pagament. Quan introduïu informació en un formulari nou en línia, és possible que Chrome us demani que la deseu.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.
Si voleu desar la vostra informació de contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.

Afegir, editar o suprimir informació a Chrome
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i després Formes de pagament o Adreces.
  3. Per afegir, editar o suprimir informació, seguiu aquests passos:
    • Afegir: al costat de "Formes de pagament" o "Adreces", feu clic a Afegeix.
    • Editar: a la dreta de la targeta o de l'adreça, feu clic a Més Més i després Edita.
    • Suprimir: a la dreta de la targeta o de l'adreça, feu clic a Més Més i després Suprimeix

Si heu activat la sincronització i afegiu, editeu o suprimiu una adreça, els canvis s'aplicaran als altres dispositius.

Si teniu una forma de pagament desada a Google Pay, també l'haureu d'editar o suprimir en aquest servei.

Suprimir la informació desada

1. Seguiu els passos per esborrar les dades de navegació.
  2. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.

Les targetes del compte de Google Pay no se suprimiran.

Desar la informació de pagament a Google Pay

Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el Compte de Google, podeu demanar a Google Pay que permeti que la vostra informació de pagament estigui disponible en tots els dispositius perquè pugueu emplenar ràpidament els formularis. Per desar la informació de pagament als dispositius, no cal que tingueu la sessió iniciada a Chrome.

Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el Compte de Google i introduïu una forma de pagament en línia, és possible que el navegador us pregunti si voleu desar la informació de pagament a Google Pay. Si accepteu, la informació de pagament s'hi desarà. Si Google Pay no admet la vostra forma de pagament, és possible que Chrome us ofereixi l'opció de desar-la al dispositiu.

La majoria de formes de pagament desades a Google Pay es mostraran com a suggeriments a Chrome quan empleneu formularis en línia.

Afegir, editar o suprimir una targeta de crèdit a Google Pay
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. A l'esquerra, feu clic a Formes de pagament.
  3. Trobeu la targeta que voleu editar o suprimir. També en podeu afegir una de nova.
    • Afegir: feu clic a Afegeix una forma de pagament. Si no veieu l'opció per afegir una targeta nova, aneu a play.google.com/store/account per afegir una forma de pagament.
    • Editar: feu clic a Edita a sota de la targeta.
    • Suprimir: feu clic a Suprimeix a sota de la targeta.
Deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Per deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització i serveis de Google.
  4. A "Sincronització", feu clic a Gestiona la sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  6. Desactiveu Formes de pagament i adreces que fan servir Google Pay.

Quan inicieu la sessió al Compte de Google mitjançant un dels nostres serveis, com ara Gmail, la sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. Si no voleu iniciar mai la sessió al navegador, podeu desactivar l'inici de sessió a Chrome.

Si Chrome no us ofereix desar una targeta, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la informació desada a Chrome.

Desar informació de contacte a l'ordinador

Per desar la informació només a l'ordinador i no al Compte de Google, seguiu aquests passos:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització.
  4. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  5. Desmarqueu Emplenament automàtic.

Deixar de desar informació a Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.

3. A la part superior, a "Emplenament automàtic", feu clic a Formes de pagament o Adreces i més.

• Per deixar de desar informació de pagament, desactiveu l'opció Desa i emplena les formes de pagament.
    • Per deixar de desar adreces i informació de contacte, desactiveu l'opció Desa i emplena les adreces.

Si voleu deixar de desar les contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no em suggereix la meva informació desada

Si no veieu suggeriments en emplenar un formulari, pot ser pels motius següents:

• El lloc web no és prou segur per obtenir aquesta informació de Chrome. Si el lloc web és segur, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes amb la informació desada.
  • Chrome no detecta alguns camps del formulari.
Learn how to fix issues with saved info.

Delete your saved Autofill form info

Per suprimir simultàniament les adreces, les formes de pagament i altres informacions desades a Chrome, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  4. Trieu un període de temps, com ara "Darrera hora" o "Tot el període".
  5. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.
Amb aquest mètode no se suprimeixen les targetes emmagatzemades al vostre compte de Google Pay. Obteniu informació sobre com en podeu suprimir una forma de pagament.
Les contrasenyes no se suprimeixen. Obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.