Emplenar formularis automàticament

Podeu estalviar temps permetent que Chrome empleni formularis automàticament amb informació desada, com ara les vostres adreces o dades de pagament. Quan introduïu informació en un formulari nou en línia, és possible que Chrome us demani que la deseu.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.
Si voleu desar la vostra informació de contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.

Afegir o canviar la informació de pagament i d'adreces desada a Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament o Adreces i més Adreces i més.
  3. Per afegir, editar o suprimir informació:
    • Afegir: al costat de "Formes de pagament" o "Adreces", feu clic a Afegeix. La vostra informació es desarà al navegador Chrome del dispositiu.
    • Editar: a la dreta de la targeta o de l'adreça, feu clic a Més Més i, a continuació, Edita.
    • Suprimir: a la dreta de la targeta o de l'adreça, feu clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix.
Si heu activat la sincronització i afegiu, editeu o suprimiu una adreça, els canvis s'aplicaran als altres dispositius.
Si teniu una forma de pagament desada a Google Pay, també l'haureu d'editar o suprimir en aquest servei.

Posar un àlies a la forma de pagament a Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil i, a continuació, Formes de pagament Formes de pagament.
  3. Al costat de "Formes de pagament", feu clic a Afegeix o a Edita al costat d'una targeta existent.
  4. A la part inferior, feu clic a Àlies de la targeta.
  5. Introduïu un àlies per a la targeta. L'àlies es mostra quan seleccioneu un formulari en què utilitzeu una forma de pagament desada.

Consell: els àlies de les formes de pagament de Chrome no es transfereixen a Google Pay. Si heu desat la vostra informació de pagament a Google Pay, heu d'actualitzar-la per separat.

Desar la informació de pagament a Google Pay

Si heu iniciat la sessió a Chrome amb el vostre Compte de Google i introduïu una forma de pagament en un formulari línia, és possible que el navegador us pregunti si voleu desar la informació de pagament a Google Pay. Si accepteu, la informació de pagament s'hi desarà. Si Google Pay no admet la vostra forma de pagament, és possible que Chrome us ofereixi l'opció de desar-la localment al dispositiu.

Les formes de pagament desades a Google Pay es mostraran com a suggeriments a la majoria de formularis que empleneu en línia.

Si Chrome no us ofereix desar la vostra informació de pagament a Google Pay, obteniu informació sobre com podeu solucionar problemes relacionats amb la informació desada a Chrome.

Editar o suprimir una targeta de crèdit a Google Pay
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. A l'esquerra, feu clic a Formes de pagament.
  3. Trobeu la targeta que voleu editar o suprimir.
    • Editar: feu clic a Edita a sota de la targeta.
    • Suprimir: feu clic a Suprimeix a sota de la targeta.
Consell: podeu afegir un àlies personalitzat a la informació de la targeta de crèdit o de dèbit a Google Pay. Obteniu informació sobre com podeu afegir un àlies a una forma de pagament.
Deixar de desar la informació de pagament a Google Pay

Per deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Sincronització i serveis de Google.
  4. A "Sincronització", feu clic a Gestiona la sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  6. Desactiveu Formes de pagament i adreces que fan servir Google Pay.

Si heu iniciat la sessió però la sincronització no està activada, és possible que Chrome us ofereixi igualment desar la vostra informació de pagament a Google Pay.

Quan inicieu la sessió al vostre Compte de Google mitjançant un dels nostres serveis, com ara Gmail, la sessió s'iniciarà automàticament a Chrome. Si no voleu iniciar mai la sessió al navegador, podeu desactivar l'inici de sessió a Chrome.

Si Chrome no us ofereix desar una targeta, obteniu informació sobre com podeu solucionar problemes relacionats amb la informació desada a Chrome.

Deixar de preguntar si es desa la informació de pagament i de contacte a Chrome

Podeu definir que Chrome no desi la vostra informació de pagament i de contacte al dispositiu i que no us demani desar-la.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior, a "Usuaris", feu clic a Formes de pagament Formes de pagament o Adreces i més Adreces i més.
    • Per deixar de desar informació de pagament, desactiveu l'opció Desa i emplena les formes de pagament.
    • Per deixar de desar adreces i informació de contacte, desactiveu l'opció Desa i emplena les adreces.
Si voleu deixar de desar les contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no em suggereix la meva informació desada

Si no veieu suggeriments en emplenar un formulari, pot ser pels motius següents:

• El lloc web no és prou segur per obtenir aquesta informació de Chrome. Si el lloc web és segur, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes amb la informació desada.
  • Chrome no detecta alguns camps del formulari.
Learn how to fix issues with saved info.

Delete your saved Autofill form info

Per suprimir simultàniament les adreces, les formes de pagament i altres informacions desades a Chrome, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  4. Trieu un període de temps, com ara "Darrera hora" o "Tot el període".
  5. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.
Amb aquest mètode no se suprimeixen les targetes emmagatzemades al vostre compte de Google Pay. Obteniu informació sobre com en podeu suprimir una forma de pagament.
Les contrasenyes no se suprimeixen. Obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.
Articles relacionats