Emplenar formularis automàticament

Podeu estalviar temps permetent que Chrome empleni formularis automàticament amb informació desada, com ara les vostres adreces o dades de pagament. Quan introduïu informació en un formulari nou en línia, és possible que Chrome us demani que la deseu.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.
Si voleu desar la vostra informació de contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.
Chrome no comparteix mai les dades desades sense el vostre permís. Obteniu informació sobre com desa i protegeix Google la informació de les targetes de crèdit.

Afegir, editar o suprimir informació

Si heu activat la sincronització a Chrome, quan modifiqueu les vostres dades, els canvis s'aplicaran als altres dispositius. Obteniu informació sobre com podeu triar quina informació se sincronitza als altres dispositius.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració i després Emplenament automàtic i pagaments.
  3. Toqueu Adreces i més o Formes de pagament.
  4. Per afegir, modificar o suprimir informació, seguiu aquests passos:
    • Afegir: a la part inferior, toqueu Afegeix una adreça o Afegeix una targeta. Quan hàgiu introduït la informació, aneu a la part inferior i toqueu Fet.
    • Editar: toqueu l'entrada. Quan hàgiu acabat d'editar la informació, aneu a la part inferior i toqueu Fet.
    • Suprimir: toqueu l'entrada. A la part superior, toqueu Suprimeix Suprimeix.

Suprimir la informació desada

1. Seguiu els passos per esborrar les dades de navegació.
  2. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.

Sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si heu activat la sincronització de formes de pagament i d'adreces a Chrome i feu una compra en línia, és possible que Chrome us pregunti si voleu desar la informació de pagament a Google Pay. Si ho accepteu, la targeta es desarà a Google Pay. Si Google Pay no admet la vostra forma de pagament, és possible que Chrome us ofereixi l'opció de desar-la al dispositiu.

Afegir, editar o suprimir una targeta de crèdit a Google Pay
  1. Aneu a pay.google.com.
  2. Toqueu Formes de pagament.
  3. Trieu una opció.
    • Afegir: toqueu Afegeix una forma de pagament. Si no veieu l'opció per afegir una targeta nova, aneu a play.google.com/store/account per afegir una forma de pagament.
    • Editar: toqueu Edita a sota de la targeta.
    • Suprimir: toqueu Suprimeix a sota de la targeta.

Deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay

Si sincronitzeu les targetes de crèdit i les adreces a Chrome, Google Pay continuarà emmagatzemant la informació de la vostra targeta de crèdit.

La majoria de targetes desades a Google Pay es mostraran com a suggeriments quan empleneu formularis en línia. Per deixar de sincronitzar la informació de pagament amb Google Pay, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. A la part superior, toqueu el nom del compte.
  4. Toqueu Sincronització.
  5. Desactiveu l'opció Sincronitza-ho tot.
  6. Desmarqueu "Targetes i adreces que fan servir Google Pay".

Deixar de desar informació a Chrome

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Emplenament automàtic i pagaments.
  4. Toqueu Formes de pagament o Adreces i més.
    • Per deixar de desar informació de pagament, desactiveu Desa i emplena les formes de pagament.
    • Per deixar de desar adreces i informació de contacte, desactiveu l'opció Desa i emplena les adreces.
Si voleu deixar de desar les contrasenyes a Chrome, obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.

Chrome no em suggereix la meva informació desada

Si no veieu suggeriments en emplenar un formulari, pot ser pels motius següents:

• El lloc web no és prou segur per obtenir aquesta informació de Chrome. Si el lloc web és segur, obteniu informació sobre com podeu resoldre problemes amb la informació desada.
  • Chrome no detecta alguns camps del formulari.
Learn how to fix issues with saved info.

Delete your saved Autofill form info

Per suprimir simultàniament les adreces, les formes de pagament i altres informacions desades a Chrome, seguiu aquests passos:
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  4. Trieu un període de temps, com ara "Darrera hora" o "Tot el període".
  5. A "Configuració avançada", trieu Dades d'Emplenament automàtic de formularis.
Amb aquest mètode no se suprimeixen les targetes emmagatzemades al vostre compte de Google Pay. Obteniu informació sobre com en podeu suprimir una forma de pagament.
Les contrasenyes no se suprimeixen. Obteniu informació sobre com podeu gestionar les contrasenyes desades.