Finn ut mer om tredjepartspålogging

Tredjepartspålogging er en type forent pålogging som gjør at du kan logge på med en identitetstjeneste i stedet for å opprette unik påloggingslegitimasjon for hvert enkelt nettsted du besøker. Hvis du tillater påloggingsforespørsler fra tredjeparter, kan det hende du ser dialogbokser der du blir spurt om du vil logge på med en identitetstjeneste, når du surfer på nettet.

Du kan logge på nettsteder med Chrome via en identitetstjeneste du selv velger. Identitetstjenester lagrer og administrerer påloggingsinformasjonen din og identiteten din på nettet med tillatelse fra deg.

Administrer påloggingsforespørsler fra tredjeparter

Slik velger du innstillinger for påloggingsforespørsler fra tredjeparter:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Organiser og så Innstillinger.
  3. Til venstre klikker du på Personvern og sikkerhet og så Nettstedsinnstillinger.
  4. Under «Innhold» klikker du på Flere innholdsinnstillinger og så Tredjepartspålogging.
  5. Velg innstillingen du vil bruke:
    • Nettsteder kan vise påloggingsforespørsler fra identitetstjenester
    • Blokker påloggingsforespørsler fra identitetstjenester

Tips: Hvis du blokkerer denne funksjonen, viser ikke Chrome integrerte forespørsler om å logge på via identitetstjenesten din, men nettstedet du besøker, eller identitetstjenesten, kan fremdeles vise deg lignende forespørsler. I tillegg kan du fremdeles logge på med identitetstjenesten din via de vanlige påloggingsknappene eller med brukernavnet og passordet ditt.