Informació sobre l'inici de sessió de tercers

L'inici de sessió de tercers és un tipus d'inici de sessió federat que us permet iniciar la sessió amb un servei d'identitat, en lloc d'haver de crear credencials d'inici de sessió úniques per a cada lloc web que visiteu. Si permeteu les sol·licituds d'inici de sessió de tercers, quan navegueu pel web, és possible que vegeu quadres de diàleg que us preguntin si voleu iniciar la sessió amb un servei d'identitat.

Podeu iniciar la sessió en llocs web amb Chrome a través del servei d'identitat que trieu. Amb el vostre permís, els serveis d'identitat emmagatzemen i gestionen al web la vostra identitat i la informació d'inici de sessió.

Gestionar les sol·licituds d'inici de sessió de tercers

Per seleccionar les vostres preferències quant a les sol·licituds d'inici de sessió de tercers:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Organitza i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. A "Contingut", feu clic a Configuració addicional del contingut i, a continuació, Inici de sessió de tercers.
  5. Seleccioneu l'opció de configuració que preferiu:
    • Els llocs web poden mostrar sol·licituds d'inici de sessió procedents de serveis d'identitat
    • Bloqueja les sol·licituds d'inici de sessió procedents de serveis d'identitat

Consell: si bloquegeu aquesta funció, Chrome no mostrarà les sol·licituds natives per iniciar la sessió a través del vostre servei d'identitat, però és possible que el lloc web que visiteu o el servei d'identitat us puguin continuar mostrant sol·licituds similars. A més a més, podreu continuar iniciant la sessió amb el servei d'identitat mitjançant els botons d'inici de sessió habituals, o bé amb el nom d'usuari i la contrasenya.