Lisätietoja kolmannen osapuolen sisäänkirjautumisesta

Kolmannen osapuolen sisäänkirjautuminen on yhdistetyn sisäänkirjautumisen tyyppi, jonka avulla voit kirjautua sisään identiteettipalvelun avulla sen sijaan, että loisit yksilölliset kirjautumistiedot jokaiselle vierailemallesi verkkosivustolle. Jos sallit kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteet, saatat nähdä verkkoa selatessasi valintaikkunoita, joissa kysytään, haluatko kirjautua sisään identiteettipalvelun avulla.

Voit kirjautua verkkosivustoille Chromella haluamasi identiteettipalvelun kautta. Identiteettipalvelu tallentaa ja ylläpitää kirjautumistietojasi ja identiteettiäsi verkossa luvallasi.

Kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteiden hallinnointi

Näin voit valita kolmannen osapuolen sisäänkirjautumiskehotteiden asetukset:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Järjestä ja sitten Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Sisältö-kohdasta Muut sisältöasetukset ja sitten Kolmannen osapuolen sisäänkirjautuminen.
  5. Valitse, näytetäänkö vai estetäänkö kirjautumiskehotteet:
    • Sivustot voivat näyttää sisäänkirjautumiskehotteita identiteettipalveluista: Jos otat käyttöön "Kirjaudu automaattisesti" ‐ominaisuuden, sinun ei tarvitse tehdä vahvistusta ennen kuin kirjaudut sivustolle identiteettipalvelulla. Lue lisää automaattisesta kirjautumisesta sivustoille ja sovelluksiin.
    • Estä henkilöllisyyspalveluiden sisäänkirjautumiskehotteet: Jos estät tämän ominaisuuden, Chrome ei näytä sisäänkirjautumiskehotteita identiteettipalvelun kautta. Käyttämäsi verkkosivusto tai identiteettipalvelu voi silti näyttää sinulle samantyyppisiä kehotteita. Voit lisäksi edelleen kirjautua sisään identiteettipalvelun avulla tavallisilla kirjautumispainikkeilla tai käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
Sivustolle kirjautuminen automaattisesti identiteettipalvelun avulla

Voit kirjautua sivustolle automaattisesti, jos

Vinkki: Jos olet äskettäin hylännyt automaattiseen kirjautumiseen liittyvän kehotteen, ominaisuus on saatettu poistaa tilapäisesti käytöstä.

Lisätietoa

Tietokone Android