Förstå integritet i Chrome

Vårt mål med Chrome är att din data ska vara skyddad som standard. Du kan välja när och hur din data får användas i Chrome för att anpassa din surfupplevelse.

Läs om integritet

Vi vill att säkerhet ska vara standard i Chrome, så att du inte behöver vara expert på integritet eller säkerhet för att surfa tryggt på internet med Chrome. I Chrome får du hjälp att förstå anpassningsfunktionerna, vad de gör och hur du aktiverar dem.

Men integritet är ett personligt val och samma lösning passar inte alla. Därför får du en översikt över de vanligaste integritetsrelaterade användarresorna och vilka alternativ du har tillgång till i denna artikel.

Läs dessutom om hur du kan göra följande med Chrome: