Forstå personvern i Chrome

Chrome er utviklet med et mål om å holde dataene dine trygge som standard. Du kan velge når og hvordan dataene dine brukes for å tilpasse surfeopplevelsen din i Chrome.

Finn ut mer om personvern

Chrome tilstreber å bruke trygge innstillinger som standard, slik at du kan surfe trygt på nettet med Chrome uten å være ekspert på personvern eller sikkerhet. Chrome hjelper deg med å forstå funksjoner for personlig tilpasning, hvordan du slår dem på, og hvilken effekt de har.

Personvern er imidlertid et personlig valg, og det finnes ikke én løsning som passer for alle. Derfor inneholder denne artikkelen en oversikt over de vanligste personvernrelaterte brukeropplevelsene og hvilke alternativer du har.

Du kan også finne ut hvordan Chrome