Over privacy in Chrome

Chrome is ontwikkeld om je gegevens standaard te beschermen. Je kunt kiezen wanneer en hoe je gegevens in Chrome worden gebruikt om de browsefunctionaliteit te personaliseren.

Meer informatie over privacy

Chrome streeft ernaar veilige standaardwaarden in te stellen zodat je beveiligd op internet kunt browsen via Chrome, zonder dat je een privacy- of beveiligingsexpert bent. Chrome biedt je inzicht in personalisatiefuncties, hoe je deze aanzet en wat de impact ervan is als je ze aanzet.

Maar omdat privacy een persoonlijke keuze is, is er niet één geschikte optie voor iedereen. Daarom vind je in dit artikel een overzicht van de meest voorkomende privacygerelateerde gebruikerstrajecten en de opties die voor jou beschikbaar zijn.

Ontdek ook hoe Chrome: