Yksityisyys Chromessa

Chrome on kehitetty niin, että datasi pysyisi turvassa. Voit valita, milloin ja miten dataasi käytetään Chromessa selauskokemuksen personoimiseksi.

Tietoa yksityisyydestä

Chrome pyrkii asettamaan turvalliset oletusasetukset, jotta voit selata sen avulla verkkoa turvallisesti, vaikka et olisi tietosuoja- tai tietoturva-asiantuntija. Chromessa on tietoa personointiominaisuuksista, niiden käyttöönotosta ja vaikutuksista.

Yksityisyysvalinnat ovat aina henkilökohtaisia, eikä sama ratkaisu toimi kaikilla. Siksi tässä artikkelissa esitellään yleiskatsaus yleisimmistä yksityisyyteen liittyvistä käyttäjäpoluista ja saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Katso myös, miten Chrome huolehtii näistä: