Få et indblik i privatliv i Chrome

Chrome er udviklet med det mål, at dine data er beskyttet som standard. Du kan vælge, hvornår og hvordan dine data anvendes i Chrome til at foretage personlig tilpasning af din browseroplevelse.

Få flere oplysninger om privatliv

Chrome bestræber sig på at angive sikre standardindstillinger, så du trygt kan bruge internettet uden at være ekspert i privatlivsbeskyttelse og sikkerhed. Chrome hjælper dig med at forstå funktioner til personlig tilpasning, hvordan du aktiverer dem, og den effekt, de har, når de er aktiveret.

Privatlivsbeskyttelse er dog et personligt valg, og det varierer fra person til person. Derfor giver denne artikel en oversigt over de mest almindelige privatlivsrelaterede brugerrejser og de muligheder, der er tilgængelige for dig.

Du kan også få flere oplysninger om, hvordan Chrome: