Entendre la privadesa a Chrome

Chrome s'ha desenvolupat amb l'objectiu de protegir les vostres dades de manera predeterminada. Podeu triar quan i com s'utilitzen les vostres dades a Chrome per personalitzar la vostra experiència de navegació.

Informació sobre la privadesa

Chrome procura establir valors predeterminats segurs perquè pugueu navegar per Internet amb Chrome de manera segura sense ser una persona experta en privadesa o seguretat. Chrome us ajuda a entendre les funcions de personalització, saber com podeu activar-les i quin impacte tenen quan estan activades.

Tanmateix, la privadesa és una elecció personal i no hi ha una única opció que s'adapti a tothom. Per aquest motiu, aquest article ofereix informació general sobre els recorreguts més habituals dels usuaris quant a la privadesa, així com les opcions que hi ha disponibles.

A més, podeu obtenir informació sobre com Chrome: