Del posisjonen din

Få mer nyttig informasjon fra nettsteder ved å dele posisjonen din med dem. Når du gjør det, blir det for eksempel raskere å finne restauranter i nærheten.

Del posisjonen din med et nettsted

Som standard spør Chrome deg når et nettsted ber om informasjon om posisjonen din. Velg Tillat for å dele posisjonen din med nettstedet. Før du gjør det, bør du gå gjennom personvernreglene for nettstedet.

Hvis du bruker Google som standardsøkemotor på telefonen, brukes posisjonen din som standard når du søker på Google.

Endre standardinnstillingene for posisjon

1. Åpne innstillingsappen på iPhone eller iPad.
  2. Finn og trykk på Chrome.
  3. Trykk på Posisjon.
  4. Velg alternativet du vil bruke som standardinnstilling.

Endre Googles tilgang til posisjonen din

Når du bruker Google som standardsøkemotor, brukes posisjonen din for søk via adressefeltet og på Google.

For å slutte å bruke posisjonen din i søk, slå av tilgangen til posisjonen din for Chrome:

1. Åpne innstillingsappen på iPhone eller iPad.
  2. Finn og trykk på Chrome.
  3. Trykk på Posisjon og så Aldri.

Hvordan deles posisjonen din i Chrome?

Hvis du tillater at Chrome deler posisjonen din med et nettsted, sender Chrome informasjon til Google Posisjonstjenester for å finne ut omtrent hvor du er. Chrome kan deretter dele denne informasjonen med nettstedet posisjonsforespørselen kommer fra.