Del din placering

Få mere nyttige oplysninger fra websites ved at lade dem se din placering. Når du deler din placering, kan du f.eks. hurtigere finde spisesteder i nærheden af dig.

Tillad, at et website får oplyst din placering

Som standard spørger Chrome, om et website må se din placering. Vælg Tillad for at lade websitet vide, hvor du er. Inden du deler din placering, bør du gennemgå websitets privatlivspolitik.

Hvis du bruger Google som din standardsøgemaskine på din telefon, anvendes din placering som standard, når du søger på Google.

Skift din standardindstillinger for placering

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for websites under "Sikkerhed og privatliv".
  5. Klik på Placering.
  6. Aktivér eller deaktiver Spørg, før der gives adgang.

Hvis du vil ændre indstillingen for et bestemt website, kan se mere om, hvordan du tilføjer og redigerer undtagelser.

Bruger du Chrome eller en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator konfigurerer muligvis placeringsindstillingerne for dig. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.

Sådan deler Chrome din placering

Hvis du giver Chrome tilladelse til at dele din placering med et website, sender Chrome oplysningerne til Googles placeringstjenester for at få en omtrentlig placering. Chrome kan derefter dele disse oplysninger med det website, der anmoder om din placering.