Compartir la ubicació

Podeu permetre que els llocs web vegin la vostra ubicació perquè us proporcionin informació més útil. Per exemple, si compartiu la ubicació, podreu cercar els restaurants que teniu a prop més ràpidament.

Permetre que un lloc accedeixi a la ubicació

Chrome us demana permís de manera predeterminada quan un lloc vol accedir a la vostra ubicació. Per permetre que el lloc accedeixi a la vostra ubicació, trieu Permet. Abans de compartir la ubicació, consulteu la política de privadesa del lloc.

Si utilitzeu Google com a motor de cerca predeterminat al telèfon, la vostra ubicació s'utilitza de manera predeterminada per a les cerques que feu a Google.

Canviar la configuració d'ubicació predeterminada

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Ubicació.
  5. Trieu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.

Per canviar les opcions de configuració d'un lloc web concret, obteniu informació sobre com podeu afegir i editar excepcions.

Feu servir Chrome o un dispositiu Chromebook a la feina o en un centre educatiu? L'administrador de la xarxa pot configurar la ubicació en lloc vostre. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar un dispositiu Chrome gestionat.

Important: si feu servir Chrome en un ordinador Mac, és possible que rebeu una notificació que indica que la ubicació està desactivada a les preferències del sistema de Mac. Per actualitzar les preferències d'ubicació de l'ordinador, seguiu les instruccions en pantalla.

Com comparteix Chrome la vostra ubicació

Si permeteu que Chrome comparteixi la vostra ubicació amb un lloc, Chrome envia informació als Serveis d'ubicació de Google per obtenir la vostra ubicació. Aleshores Chrome pot compartir aquesta informació amb el lloc web que la vulgui.