Compartir la ubicació

Podeu permetre que els llocs web vegin la vostra ubicació perquè us proporcionin informació més útil. Per exemple, si compartiu la ubicació, podreu cercar els restaurants que teniu a prop més ràpidament.

Permetre que un lloc accedeixi a la ubicació

Chrome us demana permís de manera predeterminada quan un lloc vol accedir a la vostra ubicació. Per permetre que el lloc accedeixi a la vostra ubicació, trieu Permet. Abans de compartir la ubicació, consulteu la política de privadesa del lloc.

Si utilitzeu Google com a motor de cerca predeterminat al telèfon, la vostra ubicació s'utilitza de manera predeterminada per a les cerques que feu a Google.

Canviar la configuració d'ubicació predeterminada

1. Obriu l'aplicació Chrome Chrome al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web i després Ubicació.
  4. Activa o desactiva la funció Ubicació.

Per canviar la configuració d'un lloc web concret, toqueu el nom del lloc web que trobareu més avall.

Canviar l'accés de Google a la vostra ubicació

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, utilitzarà la vostra ubicació per a les cerques que feu a la barra d'adreces i a Google.

Per deixar d'utilitzar la vostra ubicació a les cerques:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a una pàgina de cerca de Google, com ara google.com.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, toqueu Informació de la pàgina Default (Secure).
  4. Toqueu Permisos i, a continuació, Accés a la ubicació.
  5. Seleccioneu Bloqueja per al motor de cerca actual.

Com comparteix Chrome la vostra ubicació

Si permeteu que Chrome comparteixi la vostra ubicació amb un lloc, Chrome envia informació als Serveis d'ubicació de Google per obtenir la vostra ubicació. Aleshores Chrome pot compartir aquesta informació amb el lloc web que la vulgui.