Spill av Flash-innhold som blant annet lyd og video

Med Adobe Flash-programtillegget kan du se og høre Flash-innhold med lyd og video i Chrome på datamaskiner. Flash fungerer ikke i Chrome på mobilenheter.

Som standard spør Chrome om du vil kjøre Adobe Flash når du går til en side som har det. Klikk for å se Flash-innholdet.

Spill av Flash-videoer, -animasjoner og -spill automatisk

1. Åpne Chrome på datamaskinen du bruker.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern».
  5. Finn frem til «Flash»-delen.
  6. Hvis du stoler på nettstedene du er på, og vil at videoer, animasjoner og spill skal spilles av og fungere automatisk, kan du velge La nettsteder kjøre Flash.

Klikk på Administrer unntak hvis du bare vil tillate Flash for bestemte nettsteder. Skriv inn et nettsted og velg «Tillat» for det. Finn ut mer om å tillate innhold på bestemte nettsteder.

Blokkér avspilling av Flash-videoer, -animasjoner og -spill

1. Åpne Chrome på datamaskinen du bruker.
  2. Klikk på Mer Mer og deretter Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern».
  5. Finn frem til «Flash»-delen.
  6. Hvis du ikke vil at Flash-innhold skal kunne spilles av, kan du velge Blokkér nettsteder fra å kjøre Flash.

Løs problemer med Flash

Feil: «Adobe Flash er blokkert fordi det er utdatert» eller «Kunne ikke laste inn programtillegget»

Chrome for Android, iPhone, iPad og andre mobilenheter har ikke støtte for Flash.

Hvis du ser disse feilmeldingene på datamaskinen du bruker, bør du prøve disse trinnene.

Feil: «Følgende programtillegg har kræsjet» eller ikonet for programtillegg Programtillegg.
  1. Tving Adobe Flash til å lukkes hvis det ikke starter på nytt automatisk:
    1. Klikk på Mer Mer øverst til høyre
    2. Klikk på Flere verktøy og deretter Oppgavebehandling.
    3. Velg «Programtillegg: Shockwave Flash».
    4. Klikk på Avslutt prosessen.
  2. Klikk på Last inn på nytt Last inn på nytt øverst til venstre.
Feil: «Følgende programtillegg er blokkert på denne siden»

Chrome blokkerer automatisk noen typer innhold. Som standard spiller ikke Chrome av Flash-innhold hvis programtillegget er utdatert eller innholdet ikke er sentralt for nettstedet.

Prøv disse trinnene for å løse problemet.

Hvis du ikke ser Flash-innstillingene

Hvis du bruker en jobb- eller skolemaskin, kan det hende organisasjonen din ikke tillater at du endrer Flash-innstillingene.