We hebben meldingen ontvangen dat sommige gebruikers onverwacht zijn uitgelogd van hun accounts. We voeren een onderzoek uit. U hoeft zich echter geen zorgen te maken. Er is geen aanwijzing dat dit verband houdt met phishing of andere beveiligingsdreigingen voor accounts. Probeer nogmaals in te loggen via accounts.google.com. Als u uw wachtwoord niet meer weet, gebruikt u deze link om uw wachtwoord te herstellen. Als u authenticatie in twee stappen gebruikt, kan er een vertraging zijn opgetreden bij het ontvangen van uw sms-code. Probeer het opnieuw of gebruik back-upcodes.

Audio, video en andere content met Flash afspelen

Met de Adobe Flash-plug-in kunt u audio- en videocontent afspelen in Chrome op uw computer. Als u een mobiel apparaat gebruikt, werkt Flash niet in Chrome.

Chrome vraagt standaard of u Adobe Flash wilt uitvoeren wanneer u naar een pagina met Flash gaat. Klik om de Flash-content te bekijken.

Video's, animaties en games met Flash automatisch afspelen

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
  4. Klik op Instellingen voor inhoud in het gedeelte Privacy.
  5. Ga naar het gedeelte Flash.
  6. Als u de door u bezochte websites vertrouwt en video's, animaties en games automatisch wilt afspelen, kiest u Toestaan dat sites Flash uitvoeren.

Als u Flash alleen wilt toestaan voor bepaalde websites, klikt u op Uitzonderingen beheren. Voer een website in en stel het gedrag in op Toestaan. Meer informatie over het toestaan van content op bepaalde sites.

Video's, animaties en games met Flash blokkeren

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen weergeven onder aan het scherm.
  4. Klik op Instellingen voor inhoud in het gedeelte Privacy.
  5. Ga naar het gedeelte Flash.
  6. Als u niet wilt dat Flash-content wordt afgespeeld, kiest u Niet toestaan dat sites Flash uitvoeren.

Problemen met Flash oplossen

Fout: 'Adobe Flash is geblokkeerd omdat deze verouderd is' of 'Kan plug-in niet laden'

Flash wordt niet ondersteund in Chrome voor Android-apparaten, iPhones, iPads en andere mobiele apparaten.

Ziet u deze foutmeldingen op uw computer, probeer dan deze stappen.

Fout: 'De volgende plug-in is gecrasht' of u ziet het plug-in-pictogram Plug-in
  1. Als Adobe Flash niet automatisch opnieuw wordt gestart, sluit u het geforceerd af:
    1. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
    2. Klik op Meer hulpprogramma's en vervolgens Taakbeheer.
    3. Selecteer 'Plug-in: Shockwave Flash'.
    4. Klik op Proces beëindigen.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op 'Opnieuw laden' Opnieuw laden.
Fout: 'De volgende plug-ins zijn op deze pagina geblokkeerd'

Chrome blokkeert sommige content automatisch. Chrome speelt Flash-content standaard niet af als de plug-in verouderd is of als de content geen centrale rol speelt op de website.

Wilt u het probleem oplossen, probeer dan deze stappen.

Als u geen Flash-instellingen ziet

Als u een apparaat op het werk of op school gebruikt, staat uw organisatie mogelijk niet toe dat u de Flash-instellingen wijzigt.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.