Lösa problem med Chrome om webbläsaren kraschar eller inte öppnas

Om Google Chrome kraschar, fryser och slutar fungera eller inte startar alls kan det vara problem med Chrome.

• Proxy-fel i Google Chrome
    • err_connection_reset_chrome

• Den här webbsidan är inte tillgänglig
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Testa följande tips för att lösa problemet eller räkna ut vad som orsakar det.

Om en specifik sida inte fungerar testar du att lösa problemet med en sida som öppnas långsamt eller inte läses in alls.

Först testar du dessa vanliga åtgärder för krascher i Chrome

Stäng andra flikar och appar

Minnet i din iPhone eller iPad kan ha tagit slut. Då kan inte webbplatsen läsas in samtidigt som appar och program körs.

Så här frigör du minne:

• Stäng alla flikar utom den som visar ett felmeddelande.
  • Avsluta andra appar och program som körs.
  • Pausa nedladdningar av appar och filer.

Uppdatera sidan på fliken som visar ett felmeddelande.

Starta om Chrome
  1. Tryck på hemknappen två gånger.
  2. Stäng genom att svepa i Chrome-fönstret.
Starta om din iPhone eller iPad

Ibland kan program eller appar hindra att en sida läses in ordentligt

1. Starta om din iPhone eller iPad
  2. Testa att läsa in sidan igen.

Felsök sedan kraschproblemen i Chrome

Testa att öppna sidan i en annan webbläsare

Ta reda på om problemet gäller webbsidan eller Chrome genom att försöka öppna sidan i en annan webbläsare. Testa till exempel att läsa in sidan i Firefox eller Safari.

Om det fungerar i en annan webbläsare testar du att avinstallera och installera om Chrome. Det kan vara något fel i din Chrome-profil som orsakar problemet.

1. Avinstallera Chrome och se till att rutan för att radera webbinformation är markerad.
  2. Installera sedan om Chrome.

Om det inte fungerar i en annan webbläsare kan det vara problem med nätverket eller webbplatsen. Läs mer nedan.

Lösa nätverksproblem och rapportera problem med webbplatsen

Om det inte gick att läsa in sidan i en annan webbläsare kan det vara problem med nätverket eller webbplatsen.

Testa först att starta om modemet och routern.

Om det inte fungerar kontaktar du webbplatsens ägare och talar om att du har problem med att läsa in webbsidan.

Fungerar det fortfarande inte? Aktivera kraschrapporter om du vill skicka mer information. Sök sedan efter andra liknande problem eller ställ en fråga i Chrome Help Forum.