Chrome repareren als Chrome crasht of niet kan worden geopend

Als Google Chrome crasht, vastloopt of helemaal niet start, zie je misschien een van deze berichten:

• Proxy-fout in Google Chrome:
    • err_connection_reset_chrome

• Deze webpagina is niet beschikbaar:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Tip: Als een specifieke pagina niet werkt, kun je proberen problemen met het laden van pagina's op te lossen.

Probeer eerst deze algemene oplossingen voor Chrome-crashes

Andere tabbladen en apps sluiten

Je iPhone of iPad heeft wellicht niet voldoende geheugen meer en kan de site niet laden terwijl er ook apps en programma's worden uitgevoerd.

Zo maak je geheugen vrij:

• Sluit elk tabblad behalve het tabblad waarop de foutmelding wordt getoond.
  • Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd.
  • Onderbreek app- of bestandsdownloads.

Tip: Probeer het tabblad met de fout opnieuw te laden.

Chrome opnieuw opstarten
  1. Open de appkiezer op je iPhone of iPad.
  2. Veeg over het Chrome-venster om het te sluiten.
Uw iPhone of iPad opnieuw opstarten

Soms kunnen programma's of apps het correct laden van een pagina verstoren.

1. Start uw iPhone of iPad opnieuw op.
  2. Probeer de pagina opnieuw te laden.

Los vervolgens problemen met Chrome-crashes op

De pagina in een andere browser proberen te openen

Probeer de pagina te openen in een andere browser, zoals Firefox of Safari, om te controleren of dit een probleem is met de webpagina of Chrome.

Als de pagina wel werkt in een andere browser, probeer je Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren. Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt.

1. Verwijder Chrome en zorg ervoor dat je het selectievakje voor het verwijderen van de browsergegevens aanvinkt.
  2. Installeer Chrome vervolgens opnieuw.

Als de pagina niet werkt in een andere browser, kan het probleem te maken hebben met uw netwerk of met de website zelf. Hieronder vind je meer informatie.

Netwerkproblemen oplossen en problemen met websites melden

Als de pagina ook niet wordt geladen in een andere browser, kan het probleem te maken hebben met je netwerk of met de website zelf.

Start je modem en router opnieuw op.

Als dit niet werkt, neem je contact op met de eigenaar van de website en laat je deze weten dat je een probleem hebt met het laden van de webpagina.

Werkt het nog steeds niet? Schakel crashrapporten in om meer informatie te verzamelen. Zoek dan naar andere gerelateerde problemen of stel een vraag op het Helpforum van Chrome.