Løs problemer med Chrome-browseren, hvis den går ned eller ikke åbner

Hvis Google Chrome går ned, fryser eller slet ikke starter, ser du muligvis en af disse meddelelser:

• Proxyfejl i Google Chrome:
    • err_connection_reset_chrome

• Denne webside er ikke tilgængelig:
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed

Tip! Hvis en bestemt side ikke fungerer, kan du prøve at løse problemer med sideindlæsning.

Start med at prøve følgende almindelige løsninger på nedbrud i Chrome

Luk andre faner og apps

Din Android-telefon eller -tablet er muligvis løbet tør for hukommelse og kan ikke indlæse websitet, samtidig med at den kører dine apps, udvidelser og programmer.

Sådan frigør du hukommelse:

• Luk alle faner bortset fra den, der viser fejlmeddelelsen.
  • Afslut andre apps eller programmer, der kører.
  • Sæt eventuelle app- eller fildownloads på pause.

Prøv at genindlæse fanen med fejlmeddelelsen.

Genstart Chrome
  1. Stryg opad fra bunden af skærmen, mens Chrome er åben.
  2. Stryg opad på Chrome-appen for at lukke den.
Genstart din Android-telefon eller -tablet

Programmer eller apps kan nogle gange forhindre, at en side indlæses korrekt.

1. Genstart din Android-telefon eller -tablet.
  2. Prøv at indlæse siden igen.

Derefter kan du finde og rette problemer med nedbrud i Chrome

Prøv at åbne siden i en anden browser

Du kan finde ud af, om problemet skyldes websiden eller Chrome, ved at åbne siden i en anden browser, f.eks. Firefox eller Safari.

Hvis det fungerer i en anden browser, kan du prøve at afinstallere og geninstallere Chrome. Der kan være noget galt med din Chrome-profil, som forårsager problemer.

1. Afinstaller Chrome, og sørg for at markere afkrydsningsfeltet for at slette browserdata.
  2. Geninstaller derefter Chrome.

Hvis det ikke fungerer i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller selve websitet. Få flere oplysninger nedenfor.

Ret netværksproblemer, og rapportér problemer med websites

Hvis siden ikke kan indlæses i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller med selve websitet.

Prøv først at genstarte dit modem og din router.

Hvis det ikke virker, kan du kontakte ejeren af websitet og fortælle vedkommende, at du har problemer med at indlæse websiden.

Virker det stadig ikke? Slå nedbrudsrapporter til for at få flere oplysninger. Derefter kan du søge efter andre relaterede problemer eller stille et spørgsmål i Hjælpeforum for Chrome.