Reparer Chrome, hvis den går ned eller ikke åbner

Du har muligvis problemer med Google Chrome, hvis den bliver ved med at gå ned, fryser og holder op med at fungere, eller hvis den slet ikke starter. Du kan rette følgende fejl:

• Min webside indlæses ikke
    • err_connection_refused
  • Proxyfejl i Google Chrome
    • err_connection_reset_chrome

• Denne webside er ikke tilgængelig
    • err_connection_closed
    • err_connection_failed
    • err_connection_refused
    • err_connection_reset
    • err_connection_timed out

Prøv nedenstående tips for at løse problemet eller finde årsagen til det.

Hvis en bestemt side ikke fungerer, kan du prøve at rette en side, der er åbner langsomt eller slet ikke indlæses.

Prøv først disse almindelige rettelser af nedbrud i Chrome

Luk alle andre faner

Computeren har muligvis ikke nok ledig hukommelse til at indlæse websitet. Computere kræver hukommelse for at kunne køre websites, apps, udvidelser og programmer. En lille hukommelse kan medføre, at de kører langsomt eller helt holder op med at fungere.

Luk alle faner undtagen den ene, der er viser en meddelelse om fejl eller indlæsningsfejl, så prøv at genindlæse denne fane.

Genstart Chrome

På en computer:

1. Luk og åbn Chrome:
    • Windows: Tryk på Ctrl+Q.
    • Mac: Tryk på ⌘+Q.
  2. Prøv at indlæse siden igen.

Tip! Hvis du bruger en computer, kan du også genåbne alle faner, der var åbne før:

• Windows: Tryk på Ctrl+Shift+T.
  • Mac: Tryk på ⌘+Shift+T.

På mobilenheder:

1. Åbn din appliste:
    • iPhone and iPad: Dobbeltklik på startknappen.
    • Android: Tryk på den firkantede fane nederst på skærmen.
  2. Stryg opad på Chrome-vinduet for at lukke det.
Genstart din enhed

Nogle gange forhindrer andre programmer eller apps en side i at blive indlæst korrekt.

Sluk din computer eller mobilenhed, tænd den igen, og prøv at indlæse siden igen.

Derefter kan du finde og rette problemer med nedbrud i Chrome

Kontrollér for malware
Hvis Chrome bliver ved med at gå ned, har du muligvis uønsket software eller malware installeret på din computer. Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af problematiske programmer og forhindrer lignende programmer i at blive installeret i fremtiden.
Prøv at åbne siden i en anden browser

For at finde ud af, om det er et problem med websiden eller med Chrome, kan du prøve at åbne siden i en anden browser. Prøv for eksempel at indlæse siden ved hjælp af Firefox eller Safari.

Hvis det fungerer i en anden browser, kan du prøve vejledningen nedenfor:

1. Afinstaller og geninstaller Chrome. Der kan være noget galt med din Chrome-profil, som forårsager problemer. Afinstaller Chrome, og sørg for at markere afkrydsningsfeltet for at slette browserdata. Geninstaller derefter Chrome.

2. Afinstaller og geninstaller udvidelser. Problemet kan skyldes en af dine Chrome-udvidelser. Afinstaller alle udvidelser, og tilføj dem derefter igen én ad gangen.

3. Løs problemer med hardwareacceleration. Der kan være et problem med den måde, hardwaren i din computer eller enhed arbejder sammen med Chrome på. Sådan retter du fejlen:
    1. Åbn menuen Menu og dernæst Indstillinger og dernæst Vis avancerede indstillinger og dernæst System.
    2. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Brug hardwareacceleration, når det er muligt".
    3. Genstart Chrome.

Hvis det ikke fungerer i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller selve websitet. Få flere oplysninger nedenfor.

Ret netværksproblemer, og rapportér problemer med websites

Hvis siden ikke kan indlæses i en anden browser, kan det skyldes et problem med dit netværk eller med selve websitet.

Prøv først at genstarte dit modem og din router.

Hvis det ikke virker, kan du kontakte ejeren af websitet og fortælle vedkommende, at du har problemer med at indlæse websiden.

Løs problemer, hvis Chrome slet ikke vil åbne

Kontrollér, om Chrome allerede er åben

Chrome kører muligvis allerede i baggrunden på din computer. Du kan finde ud af, om Chrome er åben og gennemtvinge lukning, ved at følge vejledningen til dit operativsystem nedenfor.

I Windows

1. Tryk på Ctrl+Alt+Slet.
  2. Klik på Start Jobliste.
  3. Kig efter "Google Chrome" eller "chrome.exe" under "Processer".
  4. Klik på den, og klik derefter på Afslut proces

På Mac

1. Tryk på ⌘+Option+Esc
  2. Kig efter "Google Chrome", og klik på den, hvis den er tilgængelig.
  3. Klik på Afbryd.
Juster dit antivirusprogram, og søg efter malware

Det er muligt, at enten dit antivirusprogram eller uønsket malware forhindrer Chrome i at åbne.

Du kan løse problemet ved at kontrollere, om Chrome blev blokeret af antivirus eller anden software på computeren.

Få flere oplysninger om, hvordan du slipper af med problematiske programmer og forhindrer lignende programmer i at blive installeret fremover.

Genstart computeren.
Et program eller en proces, der i øjeblikket kører på computeren, kan være årsag til problemer med Chrome. Du kan genstarte computeren for at se, om det løser problemet.
Afinstaller og geninstaller Chrome.
Hvis løsningerne ovenfor ikke virker, foreslår vi, at du afinstallerer og geninstallerer Chrome. Afinstallation og geninstallation af Chrome kan løse problemer med Flash, plugins, din søgemaskine, pop op-vinduer, opdateringer eller andre problemer, der kan have forhindret Chrome i at åbne.

Virker det stadig ikke? Slå nedbrudsrapporter til for at give flere oplysninger. Du kan derefter søge efter relaterede emner eller skrive et indlæg med dit spørgsmål i Hjælpeforum til Chrome.