Google Chrome werkt niet meer of wordt na enkele seconden gesloten

Probleem

Als Google Chrome niet open blijft en er geen foutbericht wordt weergegeven, is uw gebruikersprofiel voor Google Chrome wellicht beschadigd.

Oplossingen

• Zorg ervoor dat uw antivirus- of firewall-software up-to-date is.
  • Probeer uw firewall tijdelijk uit te schakelen. Als hiermee het probleem is opgelost, controleert u uw firewall-instellingen en zorgt u ervoor dat chrome.exe is toegestaan.
  • Maak een nieuw gebruikersprofiel om te kijken of het probleem hiermee wordt opgelost.

Help ons crashes te voorkomen door Google Chrome toe te staan automatisch gebruiksstatistieken en crashmeldingen te verzenden naar Google.