Det går inte att öppna Google Chrome alls

Om det inte går att starta eller öppna Chrome kan du testa följande felsökningstips och se om de löser problemet:

• Testa att starta om datorn.
  • Kontrollera om datorns antivirusprogram eller brandvägg orsakar problemet genom att tillfälligt stänga av dem. Om du kan öppna Google Chrome när brandväggen är avstängd kan du behöva ange ett undantag i antivirus- eller brandväggsinställningarna.
  • Ladda ned Chrome Canary (en förhandsversion av Chrome) och se om programmet går att starta.
  • Windows-användare: Om det bara går att starta Chrome när du har startat om datorn öppnar du Aktivitetshanteraren innan du försöker starta Chrome en andra gång och kontrollerar att alla instanser av Chrome har avslutats.
  • Avinstallera program som har installerats nyligen, i synnerhet om du inte känner igen namnet på dem. Vissa skadliga program är gjorda för att skapa problem i Chrome. Windows-användare: Testa Chrome Cleanup Tool.
  • Skapa en ny användarprofil.

Som en sista utväg kan du testa att avinstallera Chrome och installera om det.

Fungerar det ändå inte? Ställ en fråga i Chrome Help Forum.