Det går inte att öppna Google Chrome alls

Problem

Vissa antivirusprogram och brandväggsprogram kan förhindra att Google Chrome öppnas på datorn.

Lösning

Testa om datorns antivirusprogram eller brandvägg orsakar problemet genom att tillfälligt stänga av dem. Försök sedan att öppna Google Chrome igen. Om du då kan öppna webbläsaren behöver du ange ett undantag för Google Chrome i antivirus- eller brandväggsinställningarna. När det är gjort kan du aktivera programmen igen.

Konflikter har rapporterats för bland annat följande program:

• Spyware Doctor
  • Comodo Firewall
  • McAfee Enterprise
Du kan lägga upp frågan i Chrome Help Forum och be andra användare och våra Google-guider om hjälp.

Hjälp oss att förhindra krascher genom att tillåta att Google Chrome automatiskt skickar användningsstatistik och felrapporter till Google.