Det går inte att öppna Google Chrome alls

Problem

Vissa antivirusprogram och brandväggsprogram kan förhindra att Google Chrome öppnas på datorn.

Lösning

Testa om sådana program i datorn orsakar problemet genom att tillfälligt stänga av dem. Försök sedan att öppna Google Chrome igen. Om du kan öppna webbläsaren måste du skapa ett undantag för Google Chrome i antivirus- eller brandväggsinställningarna. När det är gjort kan du aktivera programmen igen.

Andra användare har rapporterat att följande program har orsakat konflikter:

• Spyware Doctor
  • Brandväggen Comodo
  • McAfee Enterprise

Har du fortfarande problem? Meddela oss i hjälpforumet.

Hjälp oss att förhindra krascher genom att tillåta att Google Chrome automatiskt skickar användningsstatistik och felrapporter till Google.