Google Chrome ei käynnisty lainkaan

Ongelma

Jotkin virustorjunta- ja palomuurisovellukset voivat estää Google Chromen käynnistymisen.

Ratkaisu

Poista virustorjunta- tai palomuurisovellukset väliaikaisesti käytöstä, niin näet, aiheutuuko ongelma niistä. Yritä sitten avata Google Chrome uudelleen. Jos voit käynnistää selaimen nyt, Google Chromelle on luotava poikkeus virustorjuntaohjelman tai palomuurin asetuksissa. Kun olet luonut poikkeuksen, voit ottaa sovellukset jälleen käyttöön.

Käyttäjät ovat ilmoittaneet muun muassa seuraavien ohjelmien aiheuttaneen ongelmia:

• Spyware Doctor
  • Comodo Firewall
  • McAfee Enterprise

Vieläkö ongelma esiintyy? Kerro siitä meille ohjekeskusteluryhmässä.

Auta meitä estämään ongelmia antamalla Google Chromen lähettää automaattisesti käyttötilastoja ja virheraportteja Googlelle.