Google Chrome ei käynnisty lainkaan

Jos Chrome ei käynnisty tai avaudu, kokeile näitä vianetsintäohjeita:

• Kokeile käynnistää tietokone uudelleen.
  • Poista virustorjunta- tai palomuuriohjelmat väliaikaisesti käytöstä, niin näet, aiheutuuko ongelma niistä. Jos voit käynnistää Google Chromen palomuurin ollessa pois päältä, sille on luotava poikkeus virustorjuntaohjelman tai palomuurin asetuksissa.
  • Lataa Chrome Canary (Chromen tuleva versio), ja tarkista, onnistuuko Chromen käynnistäminen.
  • Windowsin käyttäjät: Jos Chrome käynnistyy vain tietokoneen uudelleen käynnistämisen jälkeen, avaa tehtävienhallinta, ennen kuin käynnistät Chromen uudelleen. Varmista myös, että olet poistunut kaikista Chromeen liittyvistä ohjelmista.
  • Poista kaikki viimeaikoina asennetut ohjelmat, erityisesti ohjelmat, joiden nimiä et tunnista. Jotkin haitalliset ohjelmat voivat aiheuttaa tarkoituksellisesti ongelmia Chromessa. Windowsin käyttäjät: kokeile Chrome Cleanup Toolia.
  • Luo uusi käyttäjäprofiili.

Viimeisenä keinona voit myös kokeilla Chromen poistamista ja uudelleen asentamista.

Eikö ongelma ratkennut? Chromen ohjekeskusteluryhmä on kätevä paikka kysyä kysymyksiä.