Byta plats på adressfältet

Nu kan du enkelt bestämma var adressfältet ska visas på din iPhone.

Välja position för adressfältet

Du kan göra det smidigare att söka genom att flytta på adressfältet när du surfar i Chrome.

1. Öppna Chrome Chrome på din iPhone.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar följt av Adressfält.
  3. Välj Överst eller Nederst.

Du kan även trycka länge på adressfältet för att flytta det.

1. Tryck länge på adressfältet.
  2. Välj Flytta adressfältet längst ned eller Flytta adressfältet högst upp.

Tips! Det går bara att anpassa adressfältets position i porträttläge. Adressfältet finns alltid högst upp på skärmen i liggande läge.