De positie van de adresbalk wijzigen

Je kunt nu makkelijk aanpassen waar de adresbalk op je iPhone wordt weergegeven.

De indeling van je adresbalk kiezen

Je kunt de positie van de adresbalk wijzigen terwijl je browst met Chrome om het zoeken makkelijker te maken.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen en dan Adresbalk.
  3. Selecteer Boven of Onder.

Je kunt ook je vinger op de adresbalk houden om deze te verplaatsen.

1. Houd je vinger op de adresbalk.
  2. Selecteer Adresbalk naar beneden verplaatsen of Adresbalk naar boven verplaatsen.

Tip: Je kunt de positie van je adresbalk alleen aanpassen in de staande modus. In de liggende modus blijft de knop bovenaan het scherm staan.