Canvieu la posició de la barra d'adreces

Ara podeu ajustar fàcilment on es mostra la barra d'adreces al vostre iPhone.

Trieu el vostre disseny de la barra d'adreces

Per fer cerques més pràctiques, podeu canviar la posició de la barra d'adreces mentre navegueu amb Chrome.

1. Al vostre iPhone, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Configuració i, a continuació, Barra d'adreces.
  3. Seleccioneu Part superior o Part inferior.

També podeu mantenir premuda la barra d'adreces per moure-la.

1. Manteniu premuda la barra d'adreces.
  2. Seleccioneu Moure la barra d'adreces a la part inferioro Moure la barra d'adreces a la part superior.

Consell: només podeu personalitzar la posició de la barra d'adreces en mode de retrat. En mode horitzontal, es manté a la part superior de la pantalla.